15 Yaşındaki Çocuğu Arabasına Bindirip Tecavüz Etti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
15 Yaşındaki Çocuğu Arabasına Bindirip Tecavüz Etti

Kıbrıs Girne’de meydana gelen çocuğa yeönelik cinsel istismar olayında, Mehmet Terkan isimli zanlı, 15 yaşındaki kız çocuğunu arabasına bindirip sahile götürdü. Burada çocuğa zorla cinsel istismarda bulunan zanlı, olayı başkasına anlatması durumunda ölüm tehdidinde bulundu..

Takip Et

Kıbrıs Girne Karaoğlan'da Eylül ayında meydana gelenolayda 15 yaşındaki kız çocuğunu zorla  bindirdiği araba ile sahil kenarına götürüp cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklanan Mehmet Terkan davasısının ikinci duruşması yapıldı. Terkan, ek süre talebi ile yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

15 Yaşındaki Çocuğu Arabasına Bindirip Tecavüz Etti
15 Yaşındaki Çocuğu Arabasına Bindirip Tecavüz Etti
 
ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ

Mahkemede bilgi veren Girne Adli Şubede polisleri, zanlı Mehmet Terkan’ın “Cinsel istismar”, “Vahim zarar”, “Küçük yaşta çocuğu zorla alıkoyma” suçlarından tutuklandığını açıklamadı. Yavuz, 15 yaşındaki kız çocuğunun iddiasına göre, zanlı ile Karaoğlanoğlu’nda bir arkadaş buluşmasında tanıştığını ve plakası ile markası meçhul bir arabada buluştuklarını ve zanlının kendisini zorla Karakum plajına götürdüğü yönünde ifade verdiğini kaydetti. 15 yaşındaki çocuğun ifadesinde, zanlının kendisine zorla arabada tecavüz ettiğini ve yaşanan olaydan ötürü birine bir şey anlatması durumunda kendisini öldürmekle tehdit ettiğini kaydeden Yavuz, yaşadığı travma nedeniyle olayı kimseye anlatmadığını anımsattı.
 
ÇOCUK, OLAYI BABASINA ANLATTI

Ömer Yavuz, müştekinin 9 Kasım tarihinde yaşadığı olayı babasına anlatarak birlikte polise gittiklerini kaydederek, Terkan’ın tutuklandığını ve suçlamaları reddettiğini kaydetti. Yavuz, zanlının aleyhinde alınan 3 günlük tutukluluk süresinde doktor raporu temin edildiğini, kız çocuğunun zanlı Terkan tarafından iki kez tecavüze uğradığının tespit edildiğini kaydetti. Yavuz, zanlının gönüllü ifade vermek istediğini ve 15 yaşındaki kız çocuğunun yeniden ifadesinin alınması gerektiğine vurgu yaptı. Soruşturmanın ciddiyetine değinen Yavuz, zanlı Mehmet Terkan’ın 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar, zanlı aleyhindeki iddiaların ciddiyetine değinerek soruşturmanın selameti için Terkan’ın 3 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin