15 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Var


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
15 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Var

Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı, bu cumartesi ve pazar günü de 15 ilde devam edecek. Edinilen bilgiye göre gelecek haftalarda bu yasağa son verilecek. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; 14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacak.

Takip Et

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLADI

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre;

"14 büyükşehir ve Zonguldak'ta 29 Mayıs saat 24.00 ile 31 Mayıs saat 24.00 arasında vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacak."

"Sokağa çıkma kısıtlaması önecesinde 29 Mayıs Cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00'e kadar faaliyetlerine devam edecek."

"Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri, fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile tatlı üretiminin yapıldığı iş yerleri açık olacak."

İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Burak Güntekin'in sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması, bu hafta sonu da, 15 ili kapsayacak şekilde devam edecektir." dedi.

 

15 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Var
15 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Var

Gazeteci Tolga Işık, "Az önce Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'la konuştum, 'Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz haftalardaki gibi (cuma gecesinden pazar gecesine kadar) olmaya devam edecek. İçişleri Bakanlığı az sonra genelge yayınlayacak' dedi" mesajı paylaştı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin