Şehit Astsubay Musa Özalkan'ın vasiyeti yürekleri burktu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şehit Astsubay Musa Özalkan'ın vasiyeti yürekleri burktu

Son dakika. Ankara'ya şehit ateşi düştü.. Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın Ankara'daki baba ocağına ateş düştü. Şehit Özalkan'ın evli ve 5 aylık bir kız çocuğu öğrenildi.. Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk şehidi son yolculuğuna uğurlanacak. Musa Özalkan'ın vasiyeti ise yürekleri burktu.

Takip Et

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba köyü güneydoğusunda PKK/KCK/PYD-YPG ve IŞİD terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın Ankara Sincan’daki baba ocağına acı haber ulaştı.

ACI HABER BABA OCAĞINA DÜŞTÜ

Askeri yetkililer, Özalkan’ın Törekent Mahallesi’nde oturan Selahattin ve Hatice Özalkan çiftine şehadet haberini, sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Özalkan çiftinin üç çocuğundan ortancası olan Musa Özalkan’ın şehadeti, tüm aileyi yasa boğdu. Acılı ailenin evi taziye ziyareti için gelenlerle dolup taştı. Şehit babasının oturduğu apartmana dev Türk Bayrağı asıldı. Sokakta bulunan diğer apartmanlar da Türk bayraklarıyla donatıldı.

Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Ayaş'ın Bayat köyünde toprağa verilecek.

MUSA ÖZALKAN'IN YÜREK BURKAN VASİYETİ

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, devletin ailesine vereceği paranın, müdavimi olduğu bir dernek aracılığıyla Telafer'deki Türkmen çocuklara okul yapınmında kullanılmasını ve adının konulmasını vasiyet ediyor.

Şehit Astsubay Musa Özalkan'ın vasiyeti
Şehit Musa Özalkan, Afrin harekatı öncesinde bir asker arkadaşına cep telefonu mesajıyla vasiyetini yazdığı ortaya çıktı..

Şehidin Twitter mesajı sosyal medyada konuşuluyor

ŞEHİT ÖZALKAN, 2 YILLIK EVLİ 5 AYLIK BİR KIZ ÇOCUĞU VARDI

Şehit Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın 2 yıllık evli olduğu 5 aylık bir kız çocuğu bulunduğu belirtildi. Şehit Özalkan'ın naaşının yarın getireleceği ve askeri törenin ardından cenazesinin memleketi Ayaş’ta toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin