Vahşet! Çorum, Tekirdağ ve şimdi de Alanya


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vahşet! Çorum, Tekirdağ ve şimdi de Alanya

Bir vahşet haberi de Antalya'nın Alanya ilçesinden geldi.. 'Bunu yapan insan olamaz..' dedirtecek kan donduran olayda, Mehmet K. isimli bir şahıs beslediği güvercinin kafasını vücudundan kopartıp sosyal medya hesabından paylaştı.. Son 2 gün içinde Türkiye genelinden haber merkezlerine düşen hayvana vahşet haberlerindeki artış ise isyan ettirdi..

Takip Et

Başta Asya'da yaşayan, birbirinden ayrı mesafedeki göçebe Türk kavimlerinin en kıymetli varlığı olduğu bilinen ve günümüz kültürünün en önemli geleneklerinden olan güvercinler, maalesef vahşi ve cani ruhlu insanların ellerine düşüyor.

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde meydana geldiği iddia edilen kan donduran olayda, güvercin beslediği düşünülen Mehmet K. isimli bir şahıs, hava alması için serbest bıraktığı bir güvercinin kafesine geç geldiği gerekçesiyle kafasını vücudundan kopartıp sosyal medya hesabından paylaştı..

Alanya Güvercin Vahşeti

Görenlerin kanını donduran fotoğrafın altına çok sayıda tepki gelince Mehmet K. Facebook hesabını kapattı.

Mehmet Ergün Güvercin Vahşeti Alanya

HAYVANSEVERLER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Alanya'da hayvan hakları için mücadele veren Mehmet Ergün, Facebook hesabından gündeme getirdiği korkunç olayla ilgili gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını, bu caniliği yapan veya yapanların en ağır şekilde ceza alması için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti. Ergün, hayvanlara yönelik suçların TCK kapsamında değerlendirilip, bu suçu işleyenlere de ağır cezalar verilmesi için hükümet yetkililerinin bir an önce harekete geçip, gerekli düzenlemeleri bir an önce yapması gerektiğini ifade etti..

Alanya Güvercin vahşeti

2  GÜN İÇİNDE 3 VAHŞET!!

Sadece iki günlük bilanço içler acısı; Çorum'da bir Kangal köpeği tecavüze uğradı. Tekirdağ'da özel bir cam fabrikasının müdürü Şaban K., pompalı tüfekle fabrika içindeki güvercinleri vururken yakalandı ve hakkında idari soruşturma başlatıldı..  

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin