Ünlü şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga hayatını kaybetti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ünlü şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga hayatını kaybetti

Son dakika.. Ünlü şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga hayatını kaybetti.. Gaga bir süredir Çapa Tıp Fakültesi'de yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Gaga, aynı zamanda Sezen Aksu'nun da menajeriydi.

Takip Et

GEÇTİĞİMİZ 21 ŞUBAT'TA YOĞUN BAKIMA KALDIRILMIŞTI

Dört yıl önce by-pass ameliyatı olan Yaşar Gaga, bir ay önce kaldırıldığı Çapa Tıp Fakültesi'nde çoklu organ yetmezliği teşhisiyle tedavi altına alınmıştı. Sezen Aksu'nun da menajerliğini yapan Gaga'dan acı haber geldi. Yaşar Gaga yaşamını yitirdi.

SEZEN AKSU ZİYARET ETMİŞTİ

Sezen Aksu, menajerliğini yapan Yaşar Gaga’nın sağlık durumunu yakından takip ediyordu. Sezen Aksu yakın dostu ve aynı zamanda menajeri olan Gaga’yı geceleri ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi almıştı. 

Yaşar Gaga öldü

YAŞAR GAGA KİMDİR?

Yaşar Gaga uzun bir dönem Sezen Aksu’nun vokalistliğini üstlendi.Bir ara Şarkı Söylemek Lazım isimli yarışmada jürilikte yapan Yaşar Gaga özellikle Sezen Aksu’nun seslendirdiği Bile Bile isimli şarkı ile tanındı. 1997 yılında Betonova isimli bir albüm çıkardı. 2017 yılında 'Yaşar Gaga Alakasız Şarkılar' isimli albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi, Serdar Ortaç, Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Kibariye, Dilber Ay, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onur ve Halik Koçak şarkılar seslendirmiştir.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin