Ülkücüler gece yarısı Meral Akşener'in evini bastı: İşte o anlar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ülkücüler gece yarısı Meral Akşener'in evini bastı: İşte o anlar

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in evinin önüne gece yarısı gelen ve ülkücü oldukları iddia edilen bir grup 'Bozkurtlar burada!' diye slogan attı. Meral Akşener, gruba sert tepki gösterirken MHP lideri Bahçeli'yi etiketleyip o anların videosunu 'Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz ' notuyla sosyal medyadan paylaştı. Akşener gece saatlerinde evinin önünde toplanan partililere bir konuşma yaptı. Akşener konuşmasında "Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar" dedi. İstanbul Valiliği gösteriye katılanlarla ilgili tahkikat başlattı.

Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gün içerisinde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunmuş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i eleştirmişti. Bahçeli’nin “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme!” sözlerine Akşener de kısa sürede cevap vermiş mesajına da adresini yazmıştı.

İLGİLİ HABER

EVİNİN ÖNÜNE GİDİP SLOGAN ATTILAR

Akşener’in yaptığı bu açıklamadan sonra MHP olduğu ileri sürülen bir grup Akşener’in evinin önüne giderek slogan atmaya başladı. Akşener de gruba sert tepki gösterdi. Yaşanan o anlar kameralar tarafından da kaydedildi. Akşener daha sonra bu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Akşener mesaja Bahçeli’yi de etiketleyerek, “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” ifadelerini kullandı.

SKANDAL OLAYIN ARDINDAN BAZI İYİ PARTİLİLER DE AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

Meral Akşener'in evinin 'kendini bilmezlerce' basılması olayının ardından bazı iyi İYİ Partililer de Akşener'in evinin önünde bekleyeme başladı..

 

Ülkücüler gece yarısı Meral Akşener'in evini bastı: İşte o anlar
Bazı İYİ Partili gençler de olayın ardından Akşener'İnBeylerbeyi'ndeki evinin önünde destek amaçlı toplandı

"GELENLERDEN ŞİKAYETÇİ OLMADIM"

Burada sloganlar atan partililere Akşener bir açıklama yaptı. Akşener, “Türkiye’nin daha iyiye gitmesi, gençlerimizin umudunun yeniden yeşermesi için bu yola çıktık. Biz bir aileyiz, Vakur olacaksınız, sakin olacaksınız, sağduyulu olacaksınız. Bizi özellikle bir kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar, Talimat verildiler, geldiler” dedi. Akşener’in açıklamasının ardından toplanan partililer dağıldı.

Ülkücüler gece yarısı Meral Akşener'in evini bastı: İşte o anlar
Bazı İYİ Partili gençler de olayın ardından Akşener'İn Beylerbeyi'ndeki evinin önünde destek amaçlı toplandı

SOYLU'DAN TALİMAT Öte yandan olayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir açıklama geldi. Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin