Türkiye'yi üzüntüye boğan ölüm: Münir Özkul artık yok


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Türkiye'yi üzüntüye boğan ölüm: Münir Özkul artık yok

Usta oyuncu Münir Özkul 93 yaşında aramızdan ayrıldı.. Özkul'un ölüm haberi tüm ülkeyi yasa boğarken sosyal medyada dakikalar içerisinde büyük yankı buldu.. Milyonlar Özkul'u sosyal medya üzerinden yad ediyor..

Takip Et

Usta oyuncu ve tiyatro sanatçısı Münir Özkul, 93 yaşındaydı. 2003 yılından bu yana dek Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ve demans hastalığı ile mücadele eden Yeşilçam’ın usta ismi Münir Özkul, İstanbul’daki evinde vefat etti.

Yeşilçam’ın en büyük ustalarından olan Özkul’un ölüm haberi sosyal medyada dakikalar içerisinde en çok konuşulan konu oldu. Özkul için her an binlerce tweet atılıyor…

İşte Özkul için atılan o mesajlardan bazıları…

Munir Özkul Hayatını Kaybetti

ALİ POYRAZOĞLU: KAYMAK GİBİ, BAL GİBİ BİR ADAMDI 
Türk tiyatro seyircisinin ve sanatseverlerinin başı sağ olsun. Ratatsızlığından dolayı bir kenara çekilmişti. Çok usta, yaptığından emin, usta bir adamdı. Zor bir adam olduğu söylenir. Hiç öyle bir adam değildi, kaymak gibi bal gibi bir adamdı.

EDİZ HUN: ZAMAN GELİNCE KAYBOLUYORUZ
Bizim bütün camianın sevgilisiydi. İnsan ilişkilerinde son derece saygılı bir beyefendiydi. Çok büyük  bir sanatçıyı kaybettik.. Bizle nasıl konuşuyorsa kamera karşısında da öyle doğal bir şekilde aktarıyordu.  Zaman gelince kayboluyoruz. Anılardır mühim olan. O anılarda da Münir Özkul başta gelir.

HÜLYA KOÇYİĞİT: ESERLERİYLE YAŞAYACAK
Eşine ve kızına başsağlığı iletiyorum. Yeri doldurulamayacak çok büyük bir sanatçı. Öyle eserler bıraktı ki her zaman bizimle yaşayacak.

ZİHNİ GÖKTAY: SOSYAL MEDYADAN ÖLÜM HABERLERİNE ALIŞMIŞTIK AMA...
Maalesef Münir Ab'nin sosyal medyadan aldığımız haberlere alışmıştık ama artık ajanslardan öğrenince inandım. Her ölüm erken ölümdür. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Onun hatırasını daima canlı tutacağız.

Munir Özkul Hayatını Kaybetti

AYŞEN GRUDA: TELİF HAKLARINI AİLESİNİN ALMASI LAZIM
Münir Özkul bir hoca bir babaydı. Halk nasıl Tarık'ı nasıl Adile Naşit'i uğurladıysa onu da en ala şekilde uğurlayacaktır. Dünya çapında bir oyuncuyu kaybettik. O büyük oyuncunun ailesi ona çok güzel baktı. O telif hakkını alması gereken insanlara o hakların verilmesini rica ediyorum. Türkiye'nin ve dünyanın başı sağ olsun.

RASİM ÖZTEKİN:SAHNEDE ONU İZLEMEYE DALARDIM
Çok önemli bir oyuncuyu kaybettik bugün. Biz bugün çok önemli bir şeyi kaybettik. Bu oyuncular bizim konservatuvarlarımızdı. Zaman zaman oyuncu olarak onu izlemeye dalardım.

Munir Özkul Hayatını Kaybetti

Munir Özkul Hayatını Kaybetti

Munir Özkul Hayatını Kaybetti

Munir Özkul Hayatını Kaybetti

Munir Özkul Hayatını Kaybetti

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin