Taraftarları Uyardı: Erdoğan ile buluşması yanlıştı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Taraftarları Uyardı: Erdoğan ile buluşması yanlıştı

BILD gazetesine konuşan Bierhoff, iki futbolcunun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmasını yanlış bulduğunu ama bunun abartılmaması gerektiğini söyledi ve "Politik bir amaçla yapmadılar.

Takip Et

BILD gazetesine konuşan Bierhoff, iki futbolcunun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmasını yanlış bulduğunu ama bunun abartılmaması gerektiğini söyledi ve 'Politik bir amaçla yapmadılar. Düşüncesizce ve safça bir hata yaptılar. Bu nedenle hepimiz Mesut ile İlkay'ın bu hatasını kabul etmeliyiz. Kimse unutmasın ki ikisi de Almanya için oynamayı tercih etti. İkisinin de sadece Alman pasaportu var. Bu da önemli' dedi.

İki futbolcunun Türkiye'de akrabaları olduğu ve Türkiye kökenli olduğunu hatırlatan Bierhoff, 'İki futbolcunun da aile fertleri Türkiye'de yaşıyor. Mesut'un kız arkadaşı Türk. Türkiye ile olan özel bağlarını anlayışla karşılamalı. Benim ricam, futbolculara dünya şampiyonasına konsantre olmaları için bir şans tanımak' ifadelerini kullandı.

OLUMLU DESTEK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Taraftarların tepkisinin meşru bulduğunu savunan Bierhoff, 'Ama istenen bir durum değil. Birlik olmak bize zor zamanlarda yardımcı olacaktır. Rusya'da ben bunu umut ediyorum. Taraftarın olumlu desteği bizim takımımız için çok önemli' dedi. Tepkilerin Joachim Löw'ün takımı oluşturmasında etkili olup olmayacağıyla ilgili ise Bierhoff 'Jogi'yi tanıyan bilir, o birilerini memnun etmek için popüler kararlar vermez, takımı da ona göre belirlemez. Kararlarını sportif duruma göre alır' yorumunu yaptı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin