İstanbul'da yarın(Pazartesi) okullar tatil edildi (09.01.2017)


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul'da yarın(Pazartesi) okullar tatil edildi (09.01.2017)

İstanbul Valisi Vasip Şahin İstanbul'da yarın(09.01.2017, pazartesi) günü okulların tatil edildiğini açıkladı. Bursa, Zonguldak, Akçakoca ve Çanakkale'de de bazı okullar tatil edildi. İşte 'İstanbul'da okullar tatil mi' sorusunun cevabı ve diğer bazı ilçelerde son durum.

Takip Et

Beklenen haber geldi, İstanbul Valisi duyurdu: Yarın İstanbul'da okullar tatil...

İstanbul'da (yarın)Pazartesi günü okullar tatil.

‘İstanbul’da okullar tatil mi?’ sorusunun cevabı biraz önce yanıt buldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul’da yarın (pazartesi günü) okulların tatil edildiğini açıkladı.

Son Dakika: İstanbul'da yarın okullar tatil edildi

BURSA'DA YAKIN(PAZARTESİ) OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa Valiliği, beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların tatil edildiğini açıkladı. Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, il genelindeki tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. 

ZONGULDAK'TA YARIN(PAZARTESİ) OKULLAR TATİL Mİ?

Zonguldak'ta Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İlimiz Merkez bağlı belde ve köyler ile Kozlu ve Kilimli ilçelerinde yaygın, örgün ve özel eğitim kurumlarında okullar yarın 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlilerimiz de 1 gün idari izinlilerdir" denildi.

AKÇAKOCA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Düzce Akçakoca'yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi. 

ÇANAKKALE'NİN BAZI İLÇELERİNDE YARIN(PAZARTESİ)TATİL

Çanakkale'de kar ve buzlanma nedeniyle merkez ilçe ve bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi. "09/01/2017 Pazartesi günü il merkezindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/resmi okullar ve kurumlar, kar/buzlanma nedeniyle bir gün tatil edilmiştir.  Çanakkale merkez ile Çan, Lapseki, Ezine, Yenice, Biga, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerinde 9 Ocak Pazartesi günü 1 gün, Gelibolu ilçesinde 9-10 Ocak tarihlerinde 2 gün eğitime ara verildi. Gökçeada, Bozcaada ve Eceabat ilçelerinde eğitime devam edilecek.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin