Seher Çetintaş, 2 çocuk annesiydi. Reddetti diye...


yayincilar/dha-dogan-haber-ajansi-/dha-dogan-haber-ajansi-x60.jpg Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)
Seher Çetintaş, 2 çocuk annesiydi. Reddetti diye...

Maalesef bir kadın cinayeti haberi daha.. Sapık ruhlu bir şahsın kurbanı bu kez iki çocuk annesi Seher Çetintaş oldu.. İstanbul Küçükçekmece'de iki çocuk annesi Seher Çetintaş, birlikte olma teklifini reddettiği Ahmet Kalender tarafından önce tehdit edildi sonra da vurularak katledildi.

Takip Et

2 çoocuk annesi Seher Çetintaş, kendisini sürekli taciz eden 'sapık ruhlu' bir adamın kurbanı oldu..

Eşinden 5 ay önce boşanan 34 yaşındaki Seher Çetintaş isimli kadın, Küçükçekmece'de tekstil şirketinde çalışıyordu. Aynı işyerinde çalışan Ahmet Kalender’nın “Beraber olalım” teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Ahmet Kalender, Seher Çetintaş’ı rahatsız etmeye başladı. Genç kadını darp eden Ahmet Kalender’nın çocukları üzerinden tehdit etmesi üzerine  çalıştığı işinden ayrıldı.

YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK İSTEDİ
Ahmet Kalender’nın tehditlerine dayanamayan, Seher Çetintaş, yüz yüze görüşmek istedi. 23 Mayıs akşamı Küçükçekmece’de bir kafede buluşan ikili bir süre konuştu. “Seninle birlikte olmak istemiyorum. Lütfen beni ve ailemi rahat bırak” dedikten sonra Seher Çetintaş kafeden ayrıldı. Genç kadının arkasından gelen Ahmet Kalender yanında bulunan tabancasını çıkartarak ateş etti.

Seher Çatinkaya İstanbul
2 çocuk annesi Seher Çetintaş'ı katleden katil zanlısı Ahmet Kalender kısa sürede yakalandı

Katil zanlısı Ahmet Kalender kısa sürede yakalandı.

TALİHSİZ KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ KATİLİ KAFEDE YAKALANDI
Seher Çetintaş vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, olay esnasında kafede bulunan bir polis memuru Ahmet Kalender’yı gözaltına alındı. Emniyette sorguya alınan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)

Youtube Kanalımızı Takip Edin