Rota Yemek çalışanı: Kokan, çöpe atılması gerekenleri askerlere veriyoruz


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Rota Yemek çalışanı: Kokan, çöpe atılması gerekenleri askerlere veriyoruz

1 Askerimiz şehit oldu. Binlerce askerimiz de yedikleri yemeklerden dolayı zehirlendi.. Son zehirlenme skandalı yaşanırken bir Rota Yemekçilik personelinin kan donduran itirafları gerçekleri gün yüzüne çıkardı.. İşte, vatan topraklarını canı parasına koruyan, ülkemizin bekasının teminatı Mehmetçiklerimizi emanet ettiğimiz o sistem! Rota yemek çalışanı bir personel: Çöpe atılması gerekenler, kokanlar tarihi geçen ürünleri askere veriyorduk. Biz de oradan yemek yemiyoruz. Ucuz malları tercih edip alıyorduk.. Bu muameleyi savaşta düşman askerlerine bile yapmamıştık. İşte o kan donduran iddialar..

Takip Et

Manisa’da yüzlerce askerin zehirlendiği 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nın yemek tedarikçi şirketi Rota Yemekçilik çalışanı, zehirlenmelerin nedeninin çöpe atılması gereken malzemelerin tekrar kullanılması olduğunu öne sürdü.

Şirket çalışanı zehirlenmelerin tavuğun dışarıda tutulup soğuk hava deposuna konmamasından kaynaklandığını söyledi.

“BİZ ORADAN YEMEK YEMİYORUZ”

Milli Gazete'ye konuşan çalışan pirinç pilavının buzluklara yerleştirilmediğini ve kokan ürünlerin tekrar ısıtılarak askerlere verildiğini iddia etti.

İLGİLİ HABER

Çalışan ‘Biz de oradan yemek yemiyoruz’ dedi.

“ÇÖPE ATILMASI GEREKENLERİ ASKERE VERİYORUZ”

Çöpe atılması gereken malzemelerin tekrar kullanıldığını, askerlerin bu nedenle zehirlendiğini savunan çalışan, firmanın askeriye içinde olması nedeniyle kontrol görevlilerinin firma içine gelerek denetim yapamadığını ileri sürdü.

Manisa Asker gıda zehirlenmesi Rota Yemekçilik

Tarihi geçmiş ve buzdolabında tutulması gereken malzemelerin ‘sistemsizlik'ten dolayı dışarıda tutulduğunu öne süren çalışan, özellikle ucuz malların tercih edilip alındığını anlattı.

İLGİLİ HABER

‘DENETİMDE DE SORUN VAR’

Denetimde büyük sıkıntıların olduğunu ve gıda tüzüğü noktasında Tarım İl Müdürlüğün denetim yapamadığını söyleyen çalışan, firmanın askeriye içinde olması nedeniyle kontrol görevlilerinin firma içine gelerek denetim yapamadığını ileri sürdü

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin