ODTÜ'de bir güvenlikçi Deniz Baykal'ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal'a kafa attı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
ODTÜ'de bir güvenlikçi Deniz Baykal'ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal'a kafa attı

Son dakika. ODTÜ'de bir güvenlik görevlisi Deniz Baykal'ın oğluna kafa atarak saldırdı.. ODTÜ'deki mezuniyet töreninde bir güvenlik görevlisinin kafa attığı kişinin CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Profesör Doktor Ataç Baykal'ın başarılarla dolu akademik kariyeri, kendisine kafa atan sözde güvenlikçi magandaya, kafasının ne kadar boş olduğunu da anımsatıyor..

Takip Et

Flaş Gelişme. Güvenlik görevlisi Prof. Dr. Ataç Baykal'a kafa attı.. O Anlar saniye saniye görüntülere yansıdı..

Devrim Stadyumu’ndaki mezuniyet törenine ön lisans ve lisans mezunu toplam 2312 öğrenci geçiş yaptı. Tören, kortejin ardından Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitleri adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. 

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Bu sırada iddiaya göre mezuniyet alanına girmek isteyen öğrenci yakını güvenlik görevlileriyle tartıştı. Güvenlikçilerden biri hiç beklemediği anda öğrenci yakınına kafa attı. O anlar amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

PROFESÖR DOKTOR ATAÇ BAYKAL KİMDİR

Prof. Dr. Ataç Baykal'ın başarılarla dolu akademik kariyeri:

Baykal'a kafa atan sözde güvenlikçi maganda bu kariyeri okuyunca attığı kafanın ne kadar boş olduğu daha iyi anlayacaktır.

Orta öğrenimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı. ÖSS Fen puanında Türkiye 43.’sü olarak girdiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1988 yılında mezun oldu. Aynı yıl başladığı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini 1993’te tamamladı. 2001’de doçent, 2008’de profesör oldu.

1993-1995 arasında ABD’de Washington DC’deki Washington Hospital Center ve New York’taki Mount Sinai Medical Center hastanelerinde organ nakli konusunda üst ihtisas yaptı.

Ataç Baykal Kimdir Prof. Dr.

2002-2003’te ABD'de Houston, Texas'taki Texas Üniversitesi M. D. Anderson Kanser Merkezi ile Dallas, Texas'taki Texas Üniversitesi Southwestern Tıp Merkezi'nde meme hastalıkları ve meme kanseri konusunda üst ihtisas yaptı.

Hacettepe Ünivesitesi Tıp Fakültesi’nin 2001 yılı Teşvik Ödülü’nü aldı. ECFMG ve FLEX sertifikaları bulunmaktadır. TÜBİTAK, Fulbright ve Susan G. Komen Breast Cancer Foundation burslarını kazanmıştır.

Meme kanserinin cerrahi tedavisi, özellikle onkoplastik cerrahi yöntemler ve metastatik meme kanserinde cerrahi tedavi, sentinel lenf nodu biyopsisi, meme hastalıklarında risk analizi ve meme kanserinde alternatif tedavi yöntemleri ile ilgilenmektedir.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin