Motor camiasını sarsan feci ölüm: Arif Razgatlıoğlu hayatını kaybetti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Motor camiasını sarsan feci ölüm: Arif Razgatlıoğlu hayatını kaybetti

Türkiye'nin 'Tek Teker Arif' lakabı ile tanıdığı 59 yaşındaki Arif Razgatlıoğlu ve yanındaki kız arkadaşı 20 yaşındaki Ülkü Özcan, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçirdikleri motosiklet kazasında feci şekilde hayatlarını kaybettiler. Arif Razgatlıoğlu Avrupa Şampiyonu Motosiklet Yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu'nun da babasıydı.. Öte yandan kazada ölen Ülkü Özcan'ın babası, kızının Razgatlıoğlu tarafından alıkonulduğunu iddia etmiş, ve olay yerel basında geniş yer bulmuştu.

Takip Et

Spor motorları camiasının ünlü üsmi ve Avrupa şampiyonu motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu'nın babası Tek Tek Arif lakabı ile bilinen Arif Razgatlıoğlu, Gazipaşa'da Deniz Yolu Olarak bilenen yolda, tali yoldan gelen bir kamyonete çarptı.. Feci kazada Razgatlıoğu ve aynı motosikletteki kız arkadaşı Ülkü Özcan öldü..

Tek Teker Arif ve Ülkü Özcan

Bugün akşam saatlerinde Gazipaşa D-400 yolunda, kız arkadaşı 20 yaşındaki Ülkü Özcan birlikte kaza yapan Razgatlıoğlu ve Özcan olay yerinde feci şakilde can verdi. Sağlık görevlileri olay yerine gelerek cenazeleri Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tek Teker Arif Öldü mü, Ülkü Özcan

KASK TAKMAYINCA FACİA: KAFATASLARI PARÇALANDI

Arif Razgatlıoğlu ve kız arkadaşının kask takmadıkları ve bu nedenle kafalarının tamamen parçalandığı öğrenildi. 

Arif Razgatlıoğlu Ülkü Özcan

Dünyaca ünlü motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu'nun babası olan Arif Razgatlıoğlu'nun ölüm haberi tüm ailesi ve arkadaş çevresini yasa boğdu..

GENÇ KIZIN BABASI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU:

Razgatlıoğlu ile kazada hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ülkü Özcan'ın babası, kızının Razgatlıoğlu tarafından zorla alıkonulduğu iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunmuş olay basına yansımıştı. 

Tek Teker Arif Razgatlıoğlu

Tek Teker Arif Razgatlıoğlu

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin