Mahsun'un 'Vezir Parmağı' kendinde kaldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Mahsun'un 'Vezir Parmağı' kendinde kaldı

Terör örgütü PKK destekçisi Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi 'Vezir Parmağı sadece 242 bin seyirciye ulaşabildi; bir diğer deyişle Mahsun, vatandaşa yedirmeye çalıştığı 'Vezir Parmağı'nı kendi yemek zorunda kaldı.. Mahsun Kırmızıgül onlarca Mehmetçiğin şehit olduğu, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen askeri temizlik operasyonlarını eleştirerek PKK'yı öven mesajlar atmış ve kamuoyundan büyük tepki almıştı

Takip Et

Her filminde algı oyunlarıyla bu millete hakaretler eden Mahsun Kırmızıgül, Vezir Parmağı ile yine ahlaksızca bu milletin değerlerine saldırdı.

GİŞEDE İLK ÜÇ GÜN RAKAMLARI ÇOK DÜŞÜK

Ancak, diğer filmlerine oranla Kırmızıgül'ün sinema seyiricisi sayısında düşüş yaşadı. Film, Box Office Turkey verilerine göre ilk üç günde 242 bin seyirciye ulaşabildi.

Anamur Belediye Başkanı Yasaklamıştı

Mersin'in Anamur ilçesi Belediye Başkanı, "terör örgütü PKK'ya destek veren birinin sanatçı değil ancak terörist olabileceğini, bu doğrultuda ve vatandaştan gelen talep doğrultusunda  Vezir Parmağı isimli filmi belediye sinemelarında gösterilmesini yasakladık." açıklaması yapmıştı.

Mahsun Kırmızıgül yine PKK'ya laf edemedi
İşte Mahsun'un, hendekler kazılırken, şehitler verilirken attığı çocuk ve sivil kadınları canlı kalkan olarak kullanan PKK'lı teröristleri görmezden gelip attığı iki tweet; (TSK o dönem kadın, yaşlı  ve çocukları bölgeden güvenli bir şekilde tahliye edip hainleri tek tek etkisiz hale getirmişti.)
Vezir Parmağı Mahsun

HENDEKÇİ TERÖRİSTLERE CESARET VERMİŞTİ

Mahsun Kırmızıgül, Güneydoğu'da bazı bölgelerde terör örgütü tarafından kazılan hendeklere, asker ve polislerimizin genç yaşında toprağa düşmesine tepki dahi göstermemiş, terörle mücadeleyi eleştirerek devletin Kürt çocuklarını katlettiğini ima etmiş ve büyük bir tepki toplamıştı.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin