Leyla Aydemir bulundu mu. Leyla Aydemir'i kim kaçırdı? İşte son gelişmeler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Leyla Aydemir bulundu mu. Leyla Aydemir'i kim kaçırdı? İşte son gelişmeler

Türkiye, Ağrı'da kaybolan ve bir daha izine rastlanamayan Leyla Aydemir'den gelecek güzel haberi bekliyor. Leyla Aydemir'e ne oldu? Leyla Aydemir'i kim kaçırdı? İşte Leyla Aydemir olayıyla ilgili akıllardaki tüm soru işaretleri ve son gelişmeler.

Takip Et

Türkiye günlerdir Leyla Aydemir'den gelecek güzel haberi bekliyor. Ailesiyle gittiği bayram ziyareti sırasında Ağrı'da bir anda ortadan kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'den yaklaşık 15 gündür haber alınamıyor. Küçük Leyla'nın akıbetinin ne olduğu sırrını koruyor..

LEYLA'NI AİLESİ KIZLARININ KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR
Leyla'nın aile fertleri minik kızın kaçırıldığını düşünüyor. Leyla'dan gelecek güzel haberi bekleyen aile üyeleri ekiplerle birlikte aramaları sürdürüyor. Son olarak Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde bulunan Jandarma Arama Kurtarma ekibi, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, Kızılay ve UMKE ekipleri Leyla'yı bölgede ararken hiçbir ize rastlamadı.

İLGİLİ HABER

DEDESİ 300 BİN LİRA ÖDÜL VAAD ETTİ
Kaybolan kız için ailesi Leyla'yı bulana 300 bin lira ödül vaat etti. Küçük kızın dedesi kızı bulanlara 300 bin lira verileceğini açıkladı. Dede, "Leyla'yı gören en yakın jandarmaya polise haber versin" dedi.

BEYAZ ARAÇ İDDİASI
Leyla'nın kaybolduğu günlerde bölgede beyaz bir aracın gezdiği ve çocuklara şeker ile çikolata dağıttığı iddia edildi. Bölgede görüldüğü iddia edilen aracın içerisinde 3 kadın bulunduğu ve Leyla'nın bu araca bindirilerek uzaklaştığı iddiaları da kafaları kurcalayan bir detay olarak akıllarda yer etti. Polis ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucunda o araca ulaştı. Ancak aracın şöförü bayramda eşi ve çocuklarıyla birlikte bayram ziyareti yaptıkları akrabalarından dönüşte sokakta oynayan çocuklara şeker dağıttıklarını doğruladı. Ailenin kaçırma olayıyla bir ilgilerinin olmadığı açıklandı.

AMCA YUSUF AYDEMİR'İN KUŞKU ÇEKEN SORUSU:

Küçük kızın amcası Yusuf Aydemir'in Leyla'yı ailesine teslim etmesinin ardından yarım saat geçmeden bir daha bölgeye giderek Leyla'nın nerede olduğunu sorması da bir diğer şüphe çeken durum olarak dikkat çekiyor..

"LEYLA ELİMİZDE. BAŞINIZ SAĞOLSUN"
Yine küçük kızın kaybolmasının üzerinden bir hafta geçmeden Yusuf Aydemir'e gelen telefon da akıllarda soru işareti oluşturdu. Amcanın iddiasına göre telefonun diğer ucundaki kişi "Leyla elimizde. Başınız sağolsun" dedi. Gizli numaradan bir kadının aradığını iddia eden amca Yusuf Aydemir, telefonu jandarmaya vermesi üzerine karşıdaki şahsın telefonu kapattığını söyledi. Polis daha sonra arayan kişinin yerini ve kimliğini tespit etti. Arayan kişi, aileyi işletmek amacıyla arayan bir çocuktu. Leyla olayıyla bir bağlantılarının olmadığı belirlendi 

ÖZEL EKİPLER DİDİK DİDİK LEYLA'YI ARIYOR
Baba Nihat Aydemir, "Jandarma, AFAD herkes Leyla'yı arıyor. Leyla buralarda yok. Yüzde bir milyon kızımı kaçırdılar. Kimin elindeyse Allah rızası için bıraksınlar. Şu an köyde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Allah rızası için merhamet varsa onda, benim çocuğumu bıraksın, yalvarıyorum ona. Bizde takat kalmadı. Ben kaç gündür yemek yiyemiyorum. Tükendim artık. Bir iz yok. Bütün Türkiye bize dua etsin. Biz duadan başka kızımızı bulamayız. Allah Leyla''ı götüren adamın kalbine de bir merhamet düşürsün. Kızımızı bir yerlere bıraksınlar alalım. Gün geçtikçe umutlarım tükeniyor. Gün geçtikçe tükeniyoruz. Bize yardım etsinler" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin