Leyla Aydemir açlıktan ölmüş!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Leyla Aydemir açlıktan ölmüş!

Son Dakika haberi.. Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla olayında cinsel istismar ve darp olayı olmadığı, minik kızın açlıktan öldüğü açıklandı. Vali Elban, "Otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Daha sonra da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içerisine bırakılmış... Ölüm nedeni, 8-10 gün aç bırakılması.." dedi. Öte yandan minik Leyla'nın amcası Mameis Aydemir hakkında sosyal medyada dolaşan paylaşımlar dikkat çekti.

Takip Et

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla’nın ön otopsi raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘İSTİSMAR VE TECAVÜZ YOK’

Vücudundaki izler güneş yanığı. Çocukla ilgii herhangi bir istismar, tecavüz emaresi de yok. Bu sabaha karşı yavrumuzun otopsisi tamamanladı ve aile gelenekler gereği bekletilmeden defnedilme talebinde bulundu. Sabah saat 05.00 itibarıyla teslim edildi ve aile ile köylüler yavrumuzun cenazesini defnettiler. İnşallah son kaybolan yavrumuz olur diye temenni ediyorum.

İLGİLİ HABER

LEYLA KAÇIRILMIŞ

Vali, ‘Bazı ipuçları ve gözaltı var. Çalışmalar titizlikle devam ediyor. Jandarma ve emniyet güçleri yoğun şekilde çalışıyor. Gözaltı sayısını veremem ama bu bir kaçırılma olayı’ şeklinde konuştu

Vali Elban, gelen bir soru üzerine sözlerini şöyle tamamladı: Yavrumuz, daha önce AFAD ekipleri ve profesyonel balık adamlar tarafından defalarca bakılan; drone tarafından da defalarca görüntülenen bir yerde bulundu. Eldeki deliller, en fazla birkaç gün önce oraya bırakıldığını gösteriyor. Çay içmek için oraya giden bir köylü tarafından bulundu.

İLGİLİ HABER

Leyla Aydemir'i kaçıran Amcası Mameis Aydemir mi?
Sosyal medyadaki bazı iddialara göre, minik Leyla'nın amcası Mameis Aydemir, 24 haziran seçimlerinde HDP'ye oy vermediği gerekçesiyle ağabeyine kızıp Leyla'yı kaçırdı.. Ancak resmi kaynaklara göre bu iddialar şu ana kadar doğrulanmadı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, sosyal medyada dolaşan asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin