Kameraman Alper Baycın'ın Son Görüntüsü Ortaya Çıktı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Kameraman Alper Baycın'ın Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

Dominik'te gaspçılar tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın'ın hastane odasındaki son görüntüsü ortaya çıktı. Alper Baycın'ın, fotoğrafın çekilmesinden kısa süre sonra hayatını kaybettiği öğrenildi

Takip Et

Survivor Kameramanı Alper Baycın'ı öldüren iki saldırgan yakalanırken Türkiye'yi yasa boğan cinayetin hemen ardından hastane odasında çekilen bir fotoğraf ortaya çıktı.

Kalbinden bıçaklanmış halde, hastane odasında bir sedyede yatan Baycın'ın bu fotoğrafın çekilmesinden kısa bir süre sonra hayatını kaybettiği öğrenildi.

DİRENİNCE KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Alper Baycın'ın ölümünün ardından ağabeyi Muammer Baycın, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Alper iş dönüşü otele giderken telefonla konuşuyormuş. O sırada tek başınaymış. Motorlu iki kişinin saldırısına uğramış. Arbede yaşanmış. Çantası ve telefonunu vermek istememiş. Direnince bıçaklayıp öldürmüşler."

Kameraman Alper Baycın'ın Son Görüntüsü Ortaya Çıktı
Survivor Kameramanı Alper Baycın'ın Hastane Odasındaki Son Görüntüsü Ortaya Çıktı


"ÇOK AZİMLİYDİ, SÖZLENMİŞTİ..."

Ağabey Aycın, "Kardeşim 6 aydır Dominik'teydi. Kamera arkasında çalışıyordu. Tırnaklarıyla kazıya kazıya bir yerlere gelmişti. Hayat dolu, çok azimli biriydi. Sözlenmişti. Alper'in cenazesi 1 haftaya Türkiye'ye gelecek. Dayım, cenaze işlemleri için Dominik'e gitti." ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER

Kaynak: haberler.com

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin