Suriyeli hamile kadın ve oğlunu katleden caniler: Cemal Bay ile Birol Karacal


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Suriyeli hamile kadın ve oğlunu katleden caniler: Cemal Bay ile Birol Karacal

Kaynarca'da 20 yaşındaki 9 aylık hamile kadına tecavüz ettikten sonra yanındaki 10 aylık bebeğiyle birlikte vahşice katleden o cani yaratıklar adliyeye sevk edildi isimleri Cemal Bay ve Birol Karacal. Zanlıların sevk edildiği adliye önünde gergin anlar yaşandı.. Adliye önünde toplanan binlerce vatandaş zanlıları linç etmek istedi, Kalabalık 'idam isteriz' sloganlarıyla adliye binasına girmeye çalıştı.. Hamile kadın ile bebeğini öldüren zanlılar Cemal Bay ile Birol Karacal ise tutuklandı. Canavarların ifadeleri ise kan dondurdu. Katiller cinayetin ardından talihsiz kadının kocasını da öldürmeyi planlamışlar.. İşte feci olayda son durum ve o dehşet anları: (18+)

Takip Et

Türkiye'yi derinden sarsan ve infiale neden olan korkunç olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. Aşağılık caniler cinayeti ve tecavüzü itiraf ederken, kaçırma olayını birbirlewrinin üzerlerine attı. Adliye Önünde toplanan binlerce vatan zanlıları linç etmek için adliye binasına girmeye çalıştı.. Polis kalabalığı sakinleştirmek için müdahalede bulundu.. İşte Sakaraya'da yaşanan insanlık dışı, korkunç olayın detayları.. 

Sakarya Suriyeli Hamile Kadına Tecavüz eden Birol K ve Cemal B
İşte cinayet ve tecavüz zanlısı canilerin sıfatları..

Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde, 20 yaşındaki 9 aylık hamile Emani Al Rahmun'ın evinden kaçırıldıktan sonra tecavüz edilerek başı taşla ezilerek, 11 aylık oğlu Halaf Al Rahmun'un ise boğularak öldürülmesiyle ilgili komşuları olan Birol K. ve Cemal B. gözaltına alındı. Birol K. ile Cemal B.'nin eşini ve oğlunu öldürdükleri Halid Al-Rahmun mesai arkadaşı oldukları ve aralarındaki kavga nedeniyle intikam için vahşeti gerçekleştirdikleri belirlendi. Öldürülen Emani Al Rahmun ile oğlu Halaf Al Rahmun'un cenazeleri yarın toprağa verilmek üzere Suriye'nin İdlib kentine gönderilecek.

 

İLGİLİ HABER

Sakarya'nın Kaynarca Birlik Mahallesi'nde ormanlık alanda tecavüz edildikten sonra başı taşla ezilerek öldürülen 9 aylık hamile Emani Al-Rahmun ile 11 aylık oğlu Halaf Al Rahmun'un hunharca öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Bir yıl önce Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen ve ailesiyle Kaynarca'ya yerleşen 27 yaşındaki Halid Al-Rahmun dün sabah çalıştığı tavuk kesimhanesinden Hatipler Mahallesi'ndeki evine geldiğinde evinin giriş kapısının kilidinin kırık, eşinin evde olmadığını görünce polis merkezine giderek şikayette bulundu. Polise şikayetinde, "Eşim ve oğlum evde yok. Çalıştığım tavuk kesimhanesinde Birol K. Cemal B. ile tartışmıştım. Gece mesaisinde erkenden ayrıldılar" dedi.

Emani Al Rahmun Fotoğrafı

Hunharca bir tecavüz ve cinayete kurban giden 20 Yaşındaki Emani Al-Rahmun 

CANİLER TECAVÜZÜ VE CİNAYETİ İTİRAF ETTİ, KAÇIRMA OLAYINI BİRBİRİNE ATTILAR..

Polis Suriyeli aile ile aynı apartmanda oturan 35 yaşındaki Birol K. ve arkadaşı 22 yaşındaki Cemal B.'yi gözaltına aldı. İki kişi polisteki ifadelerinde birkaç gün önce tartıştıkları mesai arkadaşları Halid Al-Rahmun'un fabrikada çalıştığı sırada evinin kapısını gece levye ile açarak eşi Emani Al Rahmun ve çocuğunu kaçırdıklarını, tecavüz edip öldürdüklerini itiraf ettiler. Bu itiraf sonrasında ormanlık alana giden jandarma 9 aylık hamile olan ve bugün doğum için hastaneye gideceği öğrenilen anne ve oğlunun cansız bedenlerini buldu.

Emani Al Rahmun ve 10 aylık bebeği Fotoğrafı

Cani zanlılar Birol K. ve arkadaşı Cemal B., Kaynarca'dan Adapazarı'na getirilerek Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde sorguya alındı. Baronun görevlendirdiği avukat nezaretinde ifadeleri alınan iki şüphelinin tecavüz ve cinayet suçlamaları kabul ederken, kaçırma olayını birbirinin üzerine attı.

CANAVARLAR CEMAL BAY VE BİROL KARACAK'IN KAN DONDURAN İFADELERİ
CEMAL Bay ve Birol Karacal, işledikleri vahşeti itiraf etti. Cemal Bay, ifadesinde şunları anlattı: “Bayanın eşiyle Birol’un arasında 3 gün önce dövüşmeye varan bir husumet olmuştu. Birol, Halid’in eşine tecavüz ederek öldürelim diye bana geldi. Ben de kabul ettim. 

"BAYGIN HALDE TECAVÜZ ETTİK, BEBEĞİ BEZLE BOĞDUM"

Eve balkondan girdik. Kadın yer yatağında yatıyordu. Yanında bebek vardı. Bayanın üzerine önce Birol atladı. Bayan kendisini savununca Birol ensesine vurmaya başladı. Ben de yumrukla vurdum. Birol çocuğun boğazını sıkarak boğdu. Bebekten ses gelmeye başlayınca ben de boğazını bezle sıkarak boğdum. Ormanlık alana götürdük. Birol ve ben baygın kadına tecavüz ettik. Tecavüzden sonra kadını ve çocuğu başka bir ormanlık alana götürdük. Kadının kafasına Birol ile odunla vurarak öldürdük. Ağaç ve çalı parçalarıyla gizledik.”

Sakarya Suriyeli Kadın cinayeti Yeni Gelişmeler

KOCASINI  DA ÖLDÜRECEKTİK

Birol Karacal ise sunları söyledi: “Çocuğu Cemal boğdu, kadını bayılttı. Ben yardım ettim. Ormanda ben ve Cemal kadına tecavüz ettik. Tecavüzden sonra odunla Cemal vurdu. Ben vurmaya kıyamadım. Kocasını öldürme kararı aldık ancak hava aydınlanmaya başlayınca bu işten vazgeçtik.” 

Halid Al-Rahmun Sakarya Tecavüz olayı

CANİ ZANLILAR TUTUKLANDI

Emniyetteki sorgularının ardından  yoğun güvenlik önlemleri altında Kaynarca Adliyesi’ne getirilen şüpheliler Birol K. ve Cemal B. savcılıkta ifade verdi.

Ardından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Birol K. ve Cemal B. tutuklandı.

"TECAVÜZ EDİLDİĞİNİ SÖYLEMEYİN"

Eşi ve oğlunun tecavüze uğradıktan sonra öldürüldüğünü öğrenen Halid Al-Rahmun yıkıldı. Halid Al-Rahmun, jandarmaya Suriye'nin İdlib kentinde yaşayan akrabalarının eşine tecavüz edildiğini öğrenmemeleri için ilk aşamada gizli tutulmasını isteyerek, "Kesinlikle tecavüz edilip öldürüldü demeyin, trafik kazasında öldü diye söyleyin" dedi.

Sakarya'da hamile Suriyeli kadına korkunç tecavüz ve cinayet olayı
VAHŞET ŞEHİRDE İNFİALE NEDEN OLDUBİNLERCE KİŞİ ADLİYEYE GİRİP ZANLILARI LİNÇ ETMEKİSTEDİ: Zanlıların mahkemeye sevk edildiğinin duyulması üzerine binlerce vatandaş adliye önüne gelerek 'idam isteriz' sloganlarıyla binaya girmek istedi. Bunun üzerine polis ekipleri de vatandaşa müdahale ederek havaya ateş açtı. Polis ve jandarma ekipleri vatandaşları sakinleştirmeye çalışıyor.​

Jandarma Kaynarca Öfkeli Kalabalık, Suriyeli Hamile Kadına tecavüzSuriyeli 9 aylık kadın hamile Emani Al-Rahmun ve 10 aylık oğlunu öldüren Birol K. ile Cemal B. emniyetteki sorgularının ardından Kaynarca Adliyesi’ne sevk edilirken, yaklaşık 300 kişi adliyenin önünde toplandı. Kalabalık ‘İdam’ sloganları atarken polis ve  jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı, adliye bahçesine girenlere müdahale etti.

CENAZELER SURİYE'YE GÖNDERİLECEK

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, vahşet kurbanı Emani Al Rahmun ve oğlu Halaf Al Rahmun'un cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne ait araçla Adapazarı'na getirilecek anne ve oğlunun cenazeleri yarın Adapazarı şehir merkezinde bulunan Orhan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Suriye'nin İdlib kentine gönderilecek.

SAKARYA VALİLİĞİ VAHŞETE İLİŞKİN BİR AÇIKLAMA YAPTI:
“6 Temmuz günü saat 11.00 sıralarında Suriye vatandaşı H.A.R (27) isimli şahıs, Kaynarca Polis Merkezi Amirliğine gelerek kendisinin çalıştığı işyerine sabah saat 03:00 sıralarında gittiğini, sabah saat 07:00 sıralarında ikametine geldiğinde ikametin dış kapısının açık olduğunu, 9 aylık hamile olan Suriye vatandaşı (20) E.A.R isimli eşinin ve H.A.R (1) isimli çocuğunun evde olmadığını, hayatlarından endişe duyduğunu beyan ederek Kaynarca İlçe Emniyet Amirliğine müracaatta bulunmuştur. Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan araştırmalar neticesinde, aynı işyerinde çalışan B.K. (34) ile C.B.(22) isimli şahısların H.A.R (27) ile tartıştıkları bu sebeple intikam amaçlı plan yaptıkları, bu plan doğrultusunda 6 Temmuz 2017 günü 03.00 sıraları işe gittikleri, izin almadan saat 03.15 sıralarında işyerlerinden ayrılıp müştekinin ikametine gittikleri, kapıyı levye ile açarak içeri girdikleri, ikamette bulunan 9 aylık hamile E.A.R.’u darp ederek bayıltıp battaniyeye sardıkları, 2016 doğumlu erkek bebeği de evde elle boğup kucaklarına alarak şüpheliye ait 41 RK… plaka sayılı araca koyup, Birlik Yolu yakınlarında Topça ormanlarına götürdükleri, burada ikisinin de kadına tecavüz ettikleri, bayanın kafasına odun parçası ile vurarak öldürdükleri, maktuleyi ve bebeği battaniyeye sarıp üzerlerine ot, yaprak ve ağaç dalları örttükleri, daha sonra olay yerinden ayrıldıklarını beyan etmişlerdir. Şüpheliler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmış olup, tahkikat devam etmektedir.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin