Vahşet! 9 aylık hamile Suriyeli kadına tecavüz edip oğluyla birlikte öldürdüler!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vahşet! 9 aylık hamile Suriyeli kadına tecavüz edip oğluyla birlikte öldürdüler!

Sakarya'dan vahşet haberi.. Adının Mefta Emani Arrahman olduğu öğrenilen ve 9 aylık hamile olan Suriyeli kadına tecavüz ettiler ve kadının 10 aylık çocuğuyla birlikte başını taş ile ezip katlettiler.. Talihsiz kadın şayet caniler tarafından katledilmemiş olsaydı bugün doğum için hastaneye yatırılacaktı.. Sakarya'nın Kaynarca İlçesi’nde Suriye uyruklu 9 aylık hamile kadın, 10 aylık çocuğu ile kaçırıldı. Ormanlık alana götürülen genç kadın tecavüze uğradıktan sonra oğlu ile birlikte başları taşla ezilerek hunharca katledildi. Soruşturma sonrasında yakalanan B.K. ile C.K. suçlarını itiraf ederken, zanlıların birkaç gün önce tartıştıkları mesai arkadaşlarının fabrikada çalıştığı sırada evinin kapısını gece saatlerinde levye ile açarak karısını ve çocuğunu kaçırdıkları belirlendi. Sakarya'da hamile kadın ve 10 aylık oğlunun hunharca katledilmesi kentte infiale yol açtı; işte korkunç olayda son durum..

Takip Et

Olay, Kaynarca Birlik Mahallesi’nde ormanlık alanda meydana geldi.

Köylüler, ormanlık alanda öldürülmüş bir kadın ile çocuğun cesetlerini görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine jandarma ve polis ekipleri gelirken, öldürülen kişinin Hatipler Mahallesi’nde oturan ve Suriye uyruklu Emani Arrahman isimli hamile kadın ve 10 aylık çocuğu olduğu belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemede hamile kadının tecavüze uğradıktan sonra 10 aylık çocuğu ile birlikte başlarına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

İLGİLİ HABER

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından anne ve çocuğunun cesetleri Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

TARTIŞTIKLARI MESAİ ARKADAŞLARININ KARISINI KAÇIRIP TECAVÜZ ETMİŞLER!

Yürütülen soruşturmada B.K. ve C.K. yakalandı. Gözaltına alınan B.K. ve C.K.’nın vahşice öldürülen Arrahman’ın eşi ile birlikte aynı tavuk fabrikasında çalıştıkları tespit edildi.

Sakarya'da 9 aylık hamile kadına tecavüz edip öldürdüler

Şüpheliler B.K. ve C.K.’nın birkaç gün önce tartıştıkları mesai arkadaşlarının fabrikada çalıştığı sırada evinin kapısını gece saatlerinde levye ile açarak karısını ve çocuğunu kaçırdıkları belirlendi.

ZANLILAR İTİRAF ETTİLER!

Şüphelilerin ormanlık alanda tecavüz ettikleri Emani Arrahman’ı başına taşla vurarak öldürdükten sonra küçük oğlunu ise boğarak öldürdükleri ortaya çıktı. B.K. ve C.K. suçlarını itiraf ederken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya'da 9 aylık hamile kadına tecavüz edip öldürdüler

CUMA GÜNÜ (BUGÜN) DOĞUM İÇİN HASTANEYE GİDECEKMİŞ...

Bu arada vahşi olay yaşanmasaydı 9 aylık hamile Emani Arrahman’ın bugün (Cuma) doğum için hastaneye götürüleceği öğrenildi.

Sakarya'da 9 aylık hamile kadına tecavüz edip öldürdüler

EŞGALLERİ BELİRLENEN 2 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında eşgallari belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde arama çalışması başlatıldı. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin