İnce'den bomba iddia: 17-25 Aralık'tan sonra devlet FETÖ'ye para aktardı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnce'den bomba iddia: 17-25 Aralık'tan sonra devlet FETÖ'ye para aktardı

Son dakika.. FOX TV'de ilk kez yayınlanan Liderler FOX'ta programının ilk konuğu Muharrem İnce'ydi.. Canlı yayında önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, gündeme bomba gibi düşen 17-25 Aralık iddiasında bulundu. İnce FETÖ ile mücadelede milat dedikleri 17-25 Aralık tarihinden sonra, devletin FETÖ'ye para aktardığını öne sürdü.. İnce ellerindeki belgeleri de yakında açıklayacağını ifede etti.

Takip Et

Fatih Portakal'ın moderatörlüğünü yaptığı ve bu akşam saat 20:00'de ilk kez gerçekleştirilen 'Liderler FOX'ta' programının ilk konuğu, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce oldu. 

Muharrem İnce Cumhurbaşkanı seçildiğinde yapacaklarını anlattı. İnce kendisine sorulan, terör örgütleri ve FETÖ ile mücadele sorusunu cevaplarken bomba gibi bir iddiada bulundu. İnce, FETÖ ile sonuna kadar mücadele edeceğiz.. Ancak mücadele ederken masumları değil, emir kulu erleri değil, asıl suçlularla, halka karşı silah kullanıp ateş edenlerle, FETÖ'nün darbe girişimine maddi destek verenlerle mücadele edeceğiz. dedi..

Muharremİnce FOX Liderler programı FETÖ 17 25 Aralık

"DEVLET 17-25 ARALIK SONRASI FETÖ'YE MADDİ DESTEK VERDİ"

Muharrem İnce konuşmasında, FETÖ’yle ilgili 17-25 Aralık’ı bunlar milat kabul ettiler. Bu süreçten sonra FETÖ’ye ekonomik destek sağladılar. Bunun belgesini açıklayacağım. FETÖ’nün okullarına bakanlıklar aracılığıyla nasıl devlet tarafından para aktarıldığını açıklayacağım. 1 hafta-10 gün içinde açıklayacağım dedi..

Muharremİnce FOX Liderler programı FETÖ 17 25 Aralık

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin