Haftalık Burç Yorumları (25 Haziran - 1 Temmuz)


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Haftalık Burç Yorumları (25 Haziran - 1 Temmuz)

25 Haziran - 1 Temmuz tarihli Haftalık Burç Yorumları Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların bu haftaki durumunu yorumladı.

Takip Et

KOÇ: 25 Haziran gece yarısından itibaren Mars'ın geri harekete geçmesi ile birlikte, bu haftadan itibaren iki ay boyunca gizli kalmış sorunlar ve çeşitli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.İş ve aile arasında koşturmacalı bir hafta sizi bekliyor.Aşk için şanslı zamanlar.

BOĞA: Kariyer hayatınızda agresyon ve zorluklarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.Annenizle ve yuvanızla ilgili sorumluluklarınız artabilir.Hukuki konularda netice alabilirsiniz.Seyahat planı yapabilirsiniz.Ev almak, yenilemek gibi konular için şanslı olacaksınız.

İKİZLER: Sınavlar, eğitim, yurt dışı seyahatler, hukuki konular, yakın akraba ilişkileri bu haftaki ana temalarınız olacak.Kardeşlerinizle ve yakın akrabalarınızla bol bol keyifli vakit geçirebilirsiniz.Kredi veya eşten, ortaktan gelecek paralar ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ: Devam eden ilişkilerde karar zamanı.Ayrılık veya evliliğe adım söz konusu olabilir.Mars'ın ortak maddi değerler evinizde geri harekete geçmesi nedeniyle kredi ve borç almak iyi sonuç vermeyecektir.Ameliyat gerektiren bir sağlık sorununuz varsa Eylül ayına ertelemeniz iyi olacaktır.

ASLAN: Hayatın her alanında gizli veya açık düşmanlıklara karşı temkinli olmalısınız.İyiyi ve kötüyü ayırt etmekte de zorlanabilirsiniz.Sinirlerinize hakim olarak mantıkla hareket etmeye çalışmalısınız.Bol dua ile sakinleşmeye çalışabilirsiniz.Doğru iletişimle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

BAŞAK: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken iki aylık bir sürece giriyorsunuz.Ufak kazalara ve yanmalara karşı dikkatli olun.Mecbur kalmadıkça ameliyat olmayın.Çocukla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.Kısa bir seyahat şansınız olabilir.

TERAZİ: Dostlarınız, sevdikleriniz, sevgiliniz, çocuklarınızla ilgili olarakzorlu bir sürece giriyorsunuz.Hamileler bu iki ay özellikle dikkatli olmalılar.Dolunay size ev konul ve babanızla ilgili konularda şanslar verebilir.Bol bol gezebilirsiniz.

AKREP: İki aylık dönemde; ev ve aile konularıyla ilgili sorunlar gündeminizi oluşturabilir.Kariyerinizle ilgili olarak aktif olacağınız bir hafta olabilir.Bol iş sorumluluğu veya terfi alabilirsiniz.Kısa bir seyahat yapabilir, veya yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

YAY: Yakın çevreniz ve iletişim konularıyla ilgili zorluklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Bu arada araba kullanırken özellikle dikkatli olun.Küçük kazalar söz konusu olabilir.Sosyal medyada ve yaşamda sivri dilli olmaktan sakının.Elektronik cihazlarla ilgili konularda da sorun yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Hayatınızın her alanında netleşeceğiniz bir hafta yaşayacaksınız.Birlikteliği olanlar ya tamamen ayrılacak ya da evlilik kararı alacaklar.Diş ve kemik sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Harcamalarınızda mecburi artışlar olabilir.Bu arada farklı kazançlar da elde edebilirsiniz.

KOVA: Bu hafta burcunuzda bulunan Mars'ın 2 ay gibi bir sürede geri harekette olması nedeniyle kavgalara ve kaos ortamına çekilmemek için özel dikkat etmelisiniz.Sakin kalmaya çalışarak bol bol dinlenip, manevi bağlantıya yönelmeniz sizin için iyi olacaktır.

BALIK: Özellikle ruh ve beden sağlığınıza dikkat etmeniz gereken iki aylık bir dönem sizi bekliyor.İyi uyumak ve dinlenmek bu süreçte çok iyi olacak.Gizlediğiniz bazı konular ortaya çıkabilir.Sevgilinizle veya çocuğunuzla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

Not:Unutmayın, doğum haritası parmak izi gibidir.Burç yorumları ancak %20 sonuç verir.

Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

AYSUN KÖŞKER KOÇ

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin