Galatasaray 2-0 Malatyaspor - Maç Özeti, Aslan Şampiyo...


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Galatasaray 2-0 Malatyaspor - Maç Özeti, Aslan Şampiyo...

Son dakika.. Şampiyonun rengi belli, ismi lazım.. Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray, sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Maçın golleri ilk yarıda geldi. Galatasaray'a şampiyon olmak için Göztepe deplasmanında bir puan yetecek. Fatih Terim de bu durumda Galatasaray'daki 7. lig şampiyonluğunu yaşayacak! Öte yandan Gomis, Alex de Souza'nın rekorunu egale etti! Galatasaray'da altyapıdan yetişen Ozan Kabak, ilk kez forma giydi

Takip Et

Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u 2-0'lık skorla yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Aslan, Ligin son haftasında Göztepe deplasmanına konuk olacak.  Son haftaya en yakın rakibinin üç puan önünde lider girmeyi garantileyen Galatasaray, bu galibiyetle, Göztepe maçı öncesi şampiyonluk yolunda dev bir adım atmış oldu. Galatasaray, İzmir’de bir puan alması halinde şampiyon olma şansı yakaladı.

2017-2018 Sezonu Süper Lig Şampiyonun Galatasaray oldu
2017-2018 Sezonu Süper Lig Şampiyo.. Galatasaray oldu

MAÇIN ANLATIMI:

Galatasaray, 30. saniyede Belhanda'nın golüyle 1-0 öne geçti. Faslı futbolcu bu sezon Süper Lig'in en erken golünü attı. Golün asisti Rodrigues'den geldi.

Garry Rodirgues'in ceza sahasına taşıdğı topta Gomis, dokundu ve skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Galatasaray Malatya spor maç sonucu ve özeti
77' Malatyaspor'da Chebake sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. 3 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Malatya kalan dakikalarda 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından puanını 72 yapan Galatasaray'a ligin son haftası 1 puan yetecek. Daha önce ligde kalmayı garantileyen Yeni Malatyaspor ise 40 puanda kaldı.

Galatasaray Malatya spor maç sonucu ve özeti

GOMİS, ALEX DE SOUZA'YI YAKALADI

Bafetimbi Gomis, bu sezon ligde 28 gole ulaşarak ligde bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olan Alex de Souza'yı yakaladı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin