Uçağın enkazına ulaşıldı 11 kişinin öldüğü kesinleşti. DNA testi yapılacak


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Uçağın enkazına ulaşıldı 11 kişinin öldüğü kesinleşti. DNA testi yapılacak

Son dakika.. İran'da meydana gelen Başaran Holding'e ait uçak kazasına ilişkin yeni detaylar... İran'da gelen Türk uçağın düştüğü haberinin ardından İran Acil Yardım Kurumu'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamaya göre; ölen 11 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için DNA testinin gerekli olduğu belirtildi.

Takip Et

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Şarika kentinden İstanbul’a gitmek üzere havalanan özel yolcu uçağı İran’da düşmüştü. Uçakta bulunan 3’ü mürettebat toplam 11 kişi hayatını kaybetmişti. Uçakta iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mine Başaran ve 7 kız arkadaşı bulunuyordu.

İran Acil Yardım Kurumundan düşen Türk uçağına dair açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, “Yerel güçler olay yerine vardı ve uçak enkazına ulaştı. Tüm cesetler yanmıştır. 11 cesedin kimliği belli değil ve kimliklerinin belirlenmesi için DNA testi gerekli” denildi.

İLGİLİ HABER

 Başaran Holding’den İran’da düşen uçak için ilk açıklama
Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın kızının da içinde olduğu düşen jetle ilgili Başaran Holding'den son dakika bir açıklama geldi. Holding'e bağlı inşaat şirketinin Genel Müdürü Levent Tuna, "Uçuş bilgisinden benim haberim yoktu. Benim için de sürpriz oldu" dedi.

Mina Başaran

Başaran Holding’e bağlı inşaat şirketinin Genel Müdürü Levent Tuna, İran’da düşen jetle ilgili son dakika bir açıklama yaptı. Tuna, “Uçuş bilgisinden benim haberim yoktu. Hüseyin Beyin (Holding sahibi Hüseyin Başaran) durumu iyi. Kendisi şuan İstanbul’da” dedi.

“UÇUŞ BİLGİSİNDEN HABERİM YOKTU”

Levent Tuna, “Uçuş bilgisinden benim haberim yoktu. Benim için de sürpriz oldu. Hala haberin doğru olduğuna inanmak istemiyoruz. Hüseyin Beyin (Holding sahibi Hüseyin Başaran) durumu iyi. Kendisi şuan İstanbul’da” dedi.

Tuna’nın verdiği bilgiye göre Hüseyin Başaran’ın biri kız iki çocuğu bulunuyordu.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin