Eylül Yağlıkara, cinsel istismar ve boğularak katledilmiş!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Eylül Yağlıkara, cinsel istismar ve boğularak katledilmiş!

8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’dan önceki gece tüm Türkiye'yi kahreden haber gelmişti. Türkiye Eylül'den gelecek güzel haberi beklerken kan donduran gerçekler ortaya çıktı.. Minik Eylül'ün cansız bedeni, evinden 2 kilometre uzaklıktaki bir elektrik direğinin dibinde gömülü vaziyette bulundu. Eylül Yağlıkara’nın otopsisinde vücudunda kesici delici alet izlerine rastlanan küçük kızın işkence ve cinsel istismar sonrası boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Muayene tutanağında Eylül’ün bir ayağında kırık da belirtildi. Eylül, dün feryatlarla toprağa verildi.

Takip Et

Ankara Polatlı'da kaybolan ve 7 gün sonra bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’nın otopsisinde vücudunda kesici delici alet izlerine rastlanan küçük kızın cinsel istismar sonrası boğularak öldürüldüğü belirlendi. Muayene tutanağında Eylül’ün bir ayağında kırık da tespit edildi. Eylül’ün dibinde gömülü bulunduğu elektrik direğini aracında küçük kızın kanı ve seç teli bulunan Uğur Koçyiğit’in diktiği anlaşıldı. Tutuklu Koçyiğit’in daha önce siber polisi tarafından incelenen cep telefonunda çocuk pornosuna rastlandığı, bu yöndeki bazı içeriklerin de silindiği öne sürülüyor.

EVA’DAN KORKUP KAÇTI

Eylül’ü aranması için köye, kokuya duyarlı iz süren kadavra köpeğinin geleceğinin duyulmasının ardından Koçyiğit ile annesi H.K. paniğe kapıldı. Polis köpeği ilk tepkiyi Koçyiğit’in evinde verdi, bu nedenle ilk etapta bu ev detaylı arandı. Eva’nın evin önünde park halindeki Koçyiğit’in aracına doğru tepki vermesi üzerine de araçta kriminal inceleme yapıldı, Eylül’e ait kan lekesi ile saç teli bulundu.

Eylül Yağlıkara, cinsel istismar ve boğularak katledilmiş!
Maalesef minik Eylül hunharca katledilmiş. Sosyal medyada, 'Katil zanlısı Uğur Koçyiğit idam edilsin' kampanyaları başlatıldı.
İLGİLİ HABER

ARACINDA SAÇ TELİ VE KAN, ELDİVEN VE GÖMLEĞİNDE KAN LEKELERİ...

Aracındaki kan lekesi ve saç teli ile eldiven ve gömleğindeki kan lekeleri Eylül’e ait çıkan Koçyiğit, tüm suçlamaları reddetti. Sincan Cezaevi’nde diğer mahkumlar tarafından linç edilme ihtimaline karşın tek kişilik hücreye alınan Koçyiğit’in Eylül’ün cesedinin bulunmasının ardından yeniden sorguya alınacağı kaydedildi.

KATİL ZANLISI UĞUR KOÇYİĞİT EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI

Evli ve 3 çocuk babası olan tutuklu Uğur Koçyiğit’in yanı sıra annesi, eşi, komşusu bir kadın ile bir erkeğin de gözaltı işlemleri devam ediyor. Diğer şüphelilerin olay günü Koçyiğit ile telefon görüşmesi yaptıkları belirlendi. Eylül’ün cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi. 

EYLÜL'Ü ÇOK SAYIDA VATANDAŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Eylül için ikindi namazı sonrası köy meydanında cenaze namazı kılındı. Acılı baba İbrahim ve anne Şerife Yağlıkara yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi. Ankara Valisi Ercan Topaca ile çok sayıda vatandaş cenazedeydi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin