Eylül Yağlıkara bulundu mu? Eldivendeki kan lekesi ve saç teli Eylül'e ait çıktı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Eylül Yağlıkara bulundu mu? Eldivendeki kan lekesi ve saç teli Eylül'e ait çıktı

8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili olarak Ankara Valiliği'nden son dakika açıklaması geldi.. 'Bir araçta bulunan kan örnekleriyle çocuğumuzun kan örnekleri DNA testinde eşleşti. Ama çocuğumuzla ilgili kesin bir sonuca ulaşmış değiliz. Arama çalışmalarımız devam ediyor" denildi... Eylül Yağlıkara'dan kahreden haber geldi... Minik Eylül'ün cesedine ulaşıldı

Takip Et

Son dakika. Tüm Türkiye, Ankara Polatlı'da kaybolan Eylül Yağlıkara ve Ağrı'da kaybolan Leyla Aydemir'den güzel bir haber bekliyor..

EYLÜL YAĞLIKARA

Cezaevinde tutuklu bulunan zanlı Uğur K.’nın aracının koltuğunun yıkanan bölümü ve bulunan bir eldivendeki kan lekeleri ile saç telinin Eylül’e ait olduğu belirlendi.. Zanlının cezaevinde yapılan ikinci sorgusunun ardından annesi de gözaltına alındı.

İLGİLİ HABER

KAN LEKESİ OLAYI ORTAYA ÇIKARDI

Ankara Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül’ün kaybolmasının ardandan köye sevk edilen özel ekipler küçük kızın son kaybolduğu yerden yola çıkarak komşuları Uğur K.’nin aracındaki bir saç teli ve yıkanan arka koltuk ve paspaslar kriminal laboratuvarda incelendi. Yağlıkara Ailesi’nden alınan DNA örnekleriyle Uğur K.’nın aracının koltuğunun yıkanan bölümü ve bulunan bir eldivendeki kan lekeleri ile saç telinin Eylül’e ait olduğu belirlendi. Kriminal laboratuvar sonuçlarıyla Uğur K., tutuklu bulunduğu cezaevinde tekrar sorguya alındı. Uğur K.’nın annesi N.K.’nın da gözaltındaki sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Eylül Yağlıkara bulundu mu? Eldivendeki kan lekesi ve saç teli Eylül'e ait çıktı
Eylül Yağlıkara olayının tek zanlısı Uğur K. tutuklanarak cezaevine gönderildi

Ankara Valisi Ercan Topaca, Polatlı'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ile ilgili olarak, "Bir araçta bulunan kan örnekleriyle çocuğumuzun kan örnekleri DNA testinde eşleşti. Ama çocuğumuzla ilgili kesin bir sonuca ulaşmış değiliz. Arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi'nden kayıp Eylül'le ilgili son dakika açıklaması... Ankara Valisi Ercan Topaca, bir araçta bulunan kan örnekleriyle Eylül'ün kan örneklerinin DNA testinde eşleştiğini ancak küçük kızla ilgili kesin bir sonuca ulaşılmadığını ifade etti. 

İLGİLİ HABER

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLADI, AİLENİN BİLGİSİ YOK

İçişleri Bakanlığı'nın dün olayın aydınlatıldığına ilişkin açıklama yapmasına rağmen çocuklarının akıbetiyle ilgili detayları öğrenemeyen ailenin gergin bekleyişi devam ediyor. Baba İbrahim Yağlıkara, kendisini yalnız bırakmayan köy sakinleri ile birlikte çocuğundan iyi bir haber beklediğini açıkladı. Baba İbrahim Yağlıkara, Şu anda Valiliğimizden ve Cumhurbaşkanlığımızdan hayırlı bir haber bekliyorum. İnşallah bu işi çözecekler. Evladımın bana sağ salim teslim edilmesini umuyorum dedi.

İLGİLİ HABER

Baba Yağlıkara, İçişleri Bakanlığı'nın olayın aydınlatılmasıyla ilgili açıklamasına ise, Şu an hiç bir bilgim yok. Ben de medyadan duydum. Hiç kimse bana bilgi vermedi. Cumhurbaşkanımız kızımı kucağına alıp getirecek. Bu sevinci tüm Türkiye paylaşacak şeklinde cevap verdi. Ailenin bitkin bir durumda olduğunu kaydeden baba Yağlıkara, İçimiz yandı. Bu canilerin bir an önce yakalanmasını, evladımın bir an önce bulunmasını istiyorum. Biz de bitkin durumdayız. Bütün Türkiye yanıyor diye konuştu.

ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bu arada gün içerisinde AFAD, polis ve jandarma ekiplerinin köy çevresindeki çeşitli bölgelerde arama ve tarama çalışması yürütecekleri öğrenildi.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin