Son dakika: Eylül Yağlıkara'nın cesedi bulundu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Eylül Yağlıkara'nın cesedi bulundu

Son Dakika haberi... Ankara'nın Polatlı ilçesinde 1 hafta önce kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedenine ulaşıldı. 22 Haziran'da kaybolan Eylül'ün cansız bedeni Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. Ankara Valisi Topaca olayla ilgili, "Yapılan tespitler, bu yavrumuzun katledildiği yönündedir. Bir tutuklu var, zanlının cinayeti işlediğine işlediğine ilişkin işaret var. Zanlı olay yerinde aracıyla görülmüş, hiçbir şey gizli kalmayacak. Olayın ayrıntıları, nasıl oldu? Başka yardım eden var mı, yok mu? Onlar henüz tespit edilmiş değil" diye ifadelerde bulundu.

Takip Et

Son dakika haberi.. Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 7 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara'nın cesedi bulundu

Yaz tatili için memleketleri Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'ne gelen Yağlıkara çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Eylül, 22 Haziran Cuma günü öğle saatlerinde arkadaşları ile birlikte oynamak için evden çıktıktan sonra kaybolmuştu.

MİNİK EYLÜL'Ü KATLEDİP ELEKTRİK DİREĞİNİN DİBİNİNE GÖMMÜŞLER

Tüm Türkiye'yi yasa boğan olayda minik Eylül'ün cansız bedeni, Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu.

Eylül'ün kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinin ardından netlik kazanacak. Öte yandan sosyal medyada ve bazı haber kanallarında Cinsel istismar ve tecavüz iddialarının gerçeği yansıtmadığı, resmi açıklamaların dışındaki söylentilere itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

ANKARA VALİSİ TOPACA: BİR TUTUKLU VAR, ZANLININ CİNAYETİ İŞLEDİĞİNE DAİR İŞARET VAR

Ankara Valisi Ercan Topaca olayla ilgili basın açıklamasında, “Biz onun (Eylül Yağlıkara) canlı şekilde bulunup, onun haberinin verilmesini çok arzu ederdik. Ama maalesef şu anki yapılan tespitler, bu yavrumuzun katledildiği yönündedir. Bir tutuklu var, zanlının cinayeti işlediğine işlediğine ilişkin işaret var. Zanlı olay yerinde aracıyla görülmüş, hiçbir şey gizli kalmayacak. Olayın ayrıntıları, nasıl oldu? Başka yardım eden var mı, yok mu? Onlar henüz tespit edilmiş değil. “Teknik ve hukuki deliller, bizi kime götürüyorsa teknik anlamda kim bu olaya, bu kişiye, bu müessif olayı yaparken yardım etmişse destek olmuşsa onlar da açığa çıkacaktır” diye ifadelerde bulundu.

Eylül Yağlıkara'nın cesedi bulundu
Eylül Yağlıkara'nın cesedi bulundu

En son evlerinin yanındaki yolda bisiklet sürerken görülen Eylül dönmeyince ailesi, dışarı çıkarak çocuklarını aramaya başladı. Arama çalışmaları sonuç vermeyince, durum jandarmaya bildirildi. İhbar üzerine köye çok sayıda asker, AFAD ekibi ve özel bir ekip sevk edildi. 7 gün boyunca havadan ve karadan sürdürülen çalışmaların ardından Eylül'ün cansız bedeni bulundu.

KATİL ZANLISI KOMŞU UĞUR K. VE KAHREDEN DETAYLAR..
Olayla ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında Yağlıkara ailesinin komşusu Uğur K. tutuklandı. Jandarma, Uğur K.'nin el konulan otomobilinde bulunan bir saç teli ile yıkandığı tespit edilen arka koltukları ve paspasları kriminal laboratuvarda incelendi.

Eylül'ün yakınlarından alınan DNA örnekleriyle Uğur K.'nin aracının koltuğunun yıkanan bölümünde ve bulunan bir eldivendeki kan lekeleri ile saç telinin uyuştuğu saptandı.

Bunun üzerine ekipler, soruşturmayı bu yöne kaydırdı. Cezaevinde tutuklu bulunan Uğur Kanun'un vereceği ifade sonrası, ekiplerin Eylül'ün izini süreceği belirtildi. Ekipler dün gece de Uğur K'nin evinin önünde bulunan diğer aracının üzerinde kriminal incelemede bulundu.

Uğur K.'nin gözaltına alınan annesi H.K. ve sevgilisi olduğu iddia edilen bir kişinin de sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

AYRINTILAR GELİYOR...

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin