Mesut Yılmaz'a acı haber uçaktan inince verildi, evlat acısıyla yıkıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Mesut Yılmaz'a acı haber uçaktan inince verildi, evlat acısıyla yıkıldı

Son dakika haberi.. Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın işadamı oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları'ndaki evinde, başından tek kurşunla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Olayın intihar olduğu bildiriliyor. Olay yaşandığında ABD'de olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı taşıyan uçak ise akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yaptı. Havalimanında yakınları ve dostları tarafından karşılanan Yılmaz çifti oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı. Öte yandan Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılacağı öğrenildi.

Takip Et

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. İddiaya göre ailesi yurtdışında olan Yavuz Yılmaz,  evde tek kalıyordu. Sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları’ndaki evin kapısını çaldı açan olmadı.

Yavuz Yılmaz gece şoförü tarafından tek başına yaşadığı evine bırakıldı, sabah kapıyı açan olmadı. Çilingirle içeri girildikten sonra yatağında ölü bulundu. Emniyetten alınan son bilgiye göre tabancayla intihat etti. 


Mesut YIlmaz'ın oğlu intihar etti
Yavuz Yılmaz
(ayaktaki) Mesut Yılmaz-Berna Yılmaz çiftinin 2 çocuğundan birisiydi.
 

İNTİHAR ETTİĞİ DEĞERLENDİRİLİYOR
İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olay yerine sevk edildi.

Yapılan ön incelemede, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.  

ALBAYRAK: “NE MESUT YILMAZ’IN NE DE  BERNA HANIM’IN OLAYDAN HABERİ YOK”
Adli Tıp Kurumu önünde cenaze aracından inen iş adamı Abdurrahim Albayrak da gazetecilere açıklama yaptı.

“OLAY OLDUĞUNDA UÇAKTAYDILAR”

Albayrak, “Üzüntümüz çok büyük. Maalesef Mesut Yılmaz beyin ve Berna hanımın haberleri yok. Çünkü ABD’ye bir tedavi için gitmişlerdi. Normal gelişleri bu akşamdı. Sabah olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Ben de havalimanı gideceğim uçaktan almak için. Zaten uçakta internetleri kapattırdık ki  kimse bilgi veremesin ona. Ama nasıl söyleyeceğiz nasıl yapacağız Allah bilir” diye konuştu.

Yavuz Yılmaz Mesut yılmaz

 

UÇAK İSTANBUL’A İNİŞ YAPTI

ABD’den uçakla hareket eden çiftin, oğullarının intihar ettiğinden haberi yoktu. Eski Başbakan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çiftinin içinde olduğu uçak akşam saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı.

 

Mesut Yılmaz Berna Yılmaz
Saat 19.40 sıralarında İstanbul’a gelen Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı.

THY’ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı’ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

Berna Yılmaz Mesut Yılmaz
YILMAZ ÇİFTİ HASTANEYE GİRDİ

THY’ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı’ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, konvoy halinde havalimanından ayrıldı. Konvoyda bir de ambulansın olduğu görüldü. Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz’ı oğulları Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli’deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi.

BİR SAAT HASTANEDE KALDI

Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı.

PAZARTESİ GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılarak, Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

"PSİKOLOJİK YA DA MADDİ SIKINTISI YOKTU"

Yılmaz ailesi fertlerinin Yavuz Yılmaz'ın psikolojik ya da maddi sıkıntısı bulunmadığını söylediğini aktardı.

Gazete Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya da aile ile görüşmesini anlattı: "Aile ile konuştum, onlar da neden olduğunu bilmiyor şu anda. 'Büyük ihtimalle kendi canına kıydı' şeklinde bir anlayış var. Araştırılıyor tabii."

 

MESUT YILMAZ ACI HABERİ ABD’DE ALDI TÜRKİYE’YE DÖNÜYOR
Mesut Yılmaz’ın acı haberi bir ziyaret için gittiği ABD’de aldığı ve hemen yurda dönmek için yola çıktığı öğrenildi. Mesut Yılmaz’ın akşam saatlerinde İstanbul’da olacağı kaydedildi.

BAKAN SOYLU: OLAYLA İLGİLİ İNCELEME VE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
İçişleri Bakanı Süleman Soylu bütçe görüşmelerinde, Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili açıklama yaptı.  Bakan Soylu “Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz hanımın oğlu bu sabah 09.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat ettiğini öğrendik. Olayın haber alınması üzerine vali ve emniyet müdürü ile temas kurduk. Sayın Yılmaz şu anda ABD’den dönüyor. Uçak yoculuğunda. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah mekanını cennet eylesin. Olayla ilgili arkadaşların incelemeleri sürüyor. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz’ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.” dedi.

ABD’DEN DÖNDÜKTEN SONRA İŞ HAYATINA ATILMIŞTI
Üniversite eğitimini ABD’de tamamlayan Yavuz Yılmaz, yurda döndükten sonra Coca Cola’nın dağıtımını almıştı. İnşaat işleriyle de ilgilenen Yavuz Yılmaz son olarak kardeşi Hasan Yılmaz ile Nişantaşı’nda açtığı Çin lokantası ile gündeme gelmişti. Yavuz Yılmaz’ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile ortak bir yatırım şirketi de vardı. İki kardeş bir ara İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin