Erdoğan: UBER muber! o iş bitti, taksiciye alternatif olamaz!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan: UBER muber! o iş bitti, taksiciye alternatif olamaz!

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkan Erdoğan, İstanbul'da Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin iftar programında konuştu. Erdoğan UBER tartışmalarına da son noktayı koydu: UBER muber diye bir şey çıkmış. O iş bitti. UBER falan bitti, öyle bir şey yok. Avrupa'da varmış bana ne Avrupa'dan.. Taksicilere alternatif olamazlar.. dedi..

Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"94'ten itibaren ulaşım, çevre, trafik ve şehir  içi taşımacılık konusunda İstanbul'da nasıl büyük bir dönüşüm gerçekleştirmişsek aynı şekilde ülkemizin 81 vilayetinde de çok ciddi hamleler yaptık, şehir içi,  şehirler arası ayrımı yapmadan. Bize oy versin, vermesin hiçbir insanımızı  dışlamadık.

İçeriden ve dışarıdan gelen saldırılara boyun eğseydik, merhum Menderes'in akıbetine uğramaktan kendimizi asla kurtaramazdık.

Artık her ay yolculardan tahsil ettiğiniz hasılatınızın yüzde 1,5’ini KDV olarak ödemeyeceksiniz.

Sizinle maliye arasında artık daha basit, daha kolay, daha ödenebilir bir vergi ödeme sistemi kurmuş olacağız.

"UBER MUBER DİYE BİR ŞEY ÇIKMIŞ, ARTIK BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Bir de UBER muber diye bir şey çıkmış. Artık böyle bir şey yok. Avrupa'da varmış. Banane Avrupa'dan.Bu konuyla ilgili olarak sayın Vali bütün yetki sizde. Kusura bakmasınlar bunların üzerine trafik gidecek gereğini yapacak. Çünkü biz taksilerimizin taksicilerimizin hakkını birilerine yediremeyiz. İşini iyi yapan, düzgün yapan, yolcusuna değer veren her zaman kazanır.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin