Dünya bunu konuşuyor: Kraliçe'den Trump'ın Önüne Köpek Maması


yayincilar/sozcu-gazetesi/sozcu-gazetesix60.jpg Kaynak: Sözcü Gazetesi
Dünya bunu konuşuyor: Kraliçe'den Trump'ın Önüne Köpek Maması

ABD Başkanı Trump'ın Kraliçe Elizabeth teması İngiltere'de kriz yarattı... Windsor Kalesi'nde Trump ve First Lady Melania'yı ağırlayan Kraliçe'nin çekilen fotoğrafında Trump'ın yanındaki köpek maması kabı tartışmayı da beraberinde getirdi. İngiliz basını köpekler için olan mama kabının saray içerisinde ciddi bir gerilime sebep olduğunu yazdı. Sosyal medyada ise önceki gün Belçika Kralı ve Kraliçesi ile çekilen fotoğrafta kabın olmaması, Trump'a yönelik, bilinçli olarak oraya konulduğu yorumlarına neden oldu..

Takip Et

Her açıklaması ve hareketi olay olan ABD’nin Başkanı Donald Trump ve eşi First Lady Melania Trump Avrupa turuna devam ediyor. Bugün Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelecek olan Trump önceki gün İngiltere’nin başkenti Londra’daydı.

Londra’da kraliyet ailesini ziyaret eden Trumplar, Kraliçe Elizabeth ile bir araya gelmiş ve ikili görüşme gerçekleştirmişti. Trump ailesini Windsor Kalesi’nde ağırlayan Kraliçe Elizabeth’i oğlu Prens Charles ve torunu Prens William yalnız bırakmıştı. Kraliçe’nin neden Trump’ı yalnız karşıladığı İngiliz basınında gündem olurken bugün yeni bir skandal ortaya çıktı.

Windsor Kalesi’nde çekilen fotoğraflarda bir detay kraliyet ailesinde şaşkınlık ve şok yarattı. Düzen ve tertipli olmasıyla bilinen kraliyet ailesinin, Kraliçe ile Trumpların birlikte çekilen bir karesinde yerdeki beyaz plastik kap herkesi şaşırttı. Tarihi ve değerli eşyaların arasında kapının arkasında bulunan kabın Kraliçe’nin köpeklerinin mama kabı olduğu ortaya çıktı. İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, Kraliçe’nin köpekleri Vulcan ve Candy’nin bu kaptan yemek yediğini yazdı.

Dünya bunu konuşuyor: Kraliçe'den Trump'ın Önüne Köpek Maması
Dünya bunu konuşuyor: Kraliçe'den Trump'ın Önüne Köpek Maması

Fotoğrafın basına verilmesiyle birlikte saray içerisinde bir huzursuzluk başladığı açıklandı.

Fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından sarayda bir soruşturma başlatıldığı ve köpek mamalarının kasten mi bırakıldığı yoksa bir görevlinin binanın en merkezi alanındaki temizliği atlayıp atlamadığına dair incelemelerin devam ettiği aktarıldı.

Dünya bunu konuşuyor: Kraliçe'den Trump'ın Önüne Köpek Maması
Belçika Kralı ve Kraliçesi’nin bugün gerçekleşen temasında plastik mama kabının olmaması, 'Trump'a yönelik yapılan bir hareket' yorumlarına neden oldu

Belçika Kralı ve Kraliçesi’nin bugün gerçekleşen temasında plastik mama kabının olmaması dikkat çekti.

SÖZCÜ

Kaynak: Sözcü Gazetesi

Youtube Kanalımızı Takip Edin