Deniz Kuvvetleri'nde operasyon: Çok sayıda asker gözaltına alındı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Deniz Kuvvetleri'nde operasyon: Çok sayıda asker gözaltına alındı

Son dakika haberi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 1 binbaşı ile 12 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi. Başsavcılık operasyona ilişkin bir açıklama yaptı..

Takip Et

Deniz Kuvvetleri'nde operasyon: Çok sayıda asker gözaltına alındı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 8 ilde, biri binbaşı 12 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

BAŞSAVCILIKTAN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELER EYER VERİLDİ:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ'nün mahrem imamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, kontörlü telefonlar ile ankesörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 1 binbaşı, 12 astsubay olmak üzere toplam 13 şüpheli hakkında 03.09.2018 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiştir.

Gözaltına alınan şüphelilerden 8 i aktif görevde olup diğerleri hakkında soruşturma nedeniyle idari işlem uygulanmıştır.  Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğünce Ankara ve 7 ilde devam etmektedir.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin