Cüneyt Arkın'dan korkutan haber


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Cüneyt Arkın'dan korkutan haber

Son dakika haberi... Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Arkın'ın menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için bugün Silivri’deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü. denildi. Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın'dan açıklama geldi. Murat Arkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cüneyt Arkın'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti

Takip Et

Son dakika haberi.. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, yaşadığı solunum sıkıntısı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, Silivri'deki yazlığında yaşadığı solunum sıkıntısı yaşamaya başladı.

 

Cüneyt Arkın'dan kötü haber!
Cüneyt Arkın'dan kötü haber!

Yakınlarının araması üzerine 81 yaşındaki usta oyuncu, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk tetkikleri yapılan Arkın, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Genel durumu takibe alınan Arkın'ın durumunun iyiye gitmesi halinde yarın yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınacağı öğrenildi.

Cüneyt Arkın'dan kötü haber!
Cüneyt Arkın'dan kötü haber!

"ARKIN'IN DURUMU İYİ"

Solunum sıkıntısı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Cüneyt Arkın’ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Sanatçının menajerlik şirketinden edinilen bilgiye göre, KOAH hastası olan sanatçı, kontroller için bugün Silivri’deki bir özel hastaneye gitti. Kontrolleri yapılan sanatçı, rutin uygulama doğrultusunda oksijen aldı ve daha sonra evine geri döndü. Söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin