Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik açıklaması: Son nokta!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik açıklaması: Son nokta!

Flaş gelişme.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Askerlik açıklaması geldi. dedi. Peki Bedelli Askerlik çıkar mı? Toplum ve kamuoyu Bedelli Askerlik konusunda ne düşüyor..

Takip Et

Son dakika.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan "Bedelli Askerlik" açıklaması geldi., AHaber'de yayınlanan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bedelli yok, dedikodusu var" dedi.

Türkiye'de bedelli askerlik tartışmaları, terör tehdidi ve neredeyse hergün gelen şehit haberleri nedeniyle toplumda tepkiyle karşılanıyor..

Bedelli askerlik tartışmaları kamuoyunda, cephede teröristlere karşı amansız bir mücade veren kahraman askerlerimizin mücadelesine büyük bir saygısızlık olarak görülmekte. Bu günlerde çıkarılacak bir "Bedelli Askerlik" şehitlerin kanına bedel biçmek anlamını taşır. Bunu da hangi vicdan, gönül ve mantık kabul edebilir!

ASKER OCAĞININ VE VATANI MÜDAFANIN TEK BEDELİ ŞEHİTLİK MERTEBESİDİR

Bedelli askerliğin şu günlerde tartışılıyor olmasıdahi, en az çıkarılması kadar talihsiz bir durumdur.. Asker Ocağının ve vatanı müdafa etmenin tek bedeli vardır, o da şehitlik mertebesidir.

ERDOĞAN: BEDELLİ YOK. DEDİKODUSU VAR

Parti’nin grup toplantısında konuşmak üzere TBMM’ye gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin bedelli askerliğe ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kabinenin gündeminde bedelli yok. Dedikodusu var. Bana ait değil (bedelliye ilişkin sözler) Ben Sayın Başbakan'la bir değerlendirmesi yapılır dedim. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin