CHP para transferi iddiasıyla ilgili belgeleri basına dağıttı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
CHP para transferi iddiasıyla ilgili belgeleri basına dağıttı

Son dakika.. Belgeler sahte mi değil mi.. CHP elindeki tüm belgeleri basınla paylaştı.. CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, yurt dışına para transferi iddiasıyla belgeleri basına dağıttı. Tezcan, orijinal dekont ve belgelerin savcılığa verileceğini açıkladı.

Takip Et

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Man Adası belgeleri’ iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. İşte Tezcan’ın açıklamalarından satır başları:
"Bütün belgeleri az sonra sizlerle paylaşacağız…4 günde muhalefeti susturmak için büyük bir medya ordusu ve psikolojik saldırıyla boğuntuya getirmeye çalıştılar ama yapamadılar. Sayın Erdoğan çok açık bir şey söyledi: Bu şirket satışıdır. Yakınlarım satış yaptı karşılığında bunu aldılar. 1 sterlinlik şirketin sahibi Sıdkı Ayhan. Bu hissesini sonra 2,5 ay üzerinde tutmuş. 15 Kasım 2011 tarihinde Kazım Öztaş diye birisine devretmiş. Kaça devretmiş. 1 sterline. Kaç hisse 1 hisse…

Basına dağıtılan belgeler Man Adası

Tablo şudur: 1 ay sonra yani 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren söylenen para trafiği başlamış. 4 Ocak 2012 tarihleri arasında 20 gün içinde bunlar arasında 15 milyon dolarlık bir trafiği yaşanmış.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin