Cemal Kaşıkçı'ya ait, derisi yüzülmüş beden fotoğrafı iddiası


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Cemal Kaşıkçı'ya ait, derisi yüzülmüş beden fotoğrafı iddiası

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsololsuk binası içinde iddiaya göre Suudi Prens bin Selman'ın 15 kişilik infaz timince öldürülen gazeteci Cemal kaşıkçı olayına ilişkin kan donduran yeni iddialar ve fotoğraflar ortaya çıkmaya devam ediyor.. Bu iddialar arasında en çok dikkat çekeni ise Kaşıkçı'nın cesedi, infaz timi içinde görevli olan ve Tıp'ın başında bulunan otopsi uzmanı S. Muhammed Al Tubaigy tarafından derisi yüzülmek suretiyle parçalara ayrılarak ortadan kaldırıldı. İddiaya ilişkin sosyal medyada 'Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin fotoğrafı' paylaşıldı.

Takip Et

Sosyal medyada dolaşan ve bazı haber siteleirnin de yer veridği fotoğraflara göre, Cemal Kaşıkçı konsoloslukta öldürüldükten sonra kafası bedeninden ayrıldı ve yüzünün derisi tamamen soyuldu.

Kan donduran cinsten olan olay ve olaya ilişkin görsellerde iddiaya göre Cemal Kaşıkçı'nın kafatası ve vücudundan ayrılan yüz derisi yere konularak fotoğraflandı.

Suudi Prens bin Selamn'ın 15 kişilik infaz timi
Prens Selman'ın yakın korumalarının da aralarında bulduğu 15 kişilik infaz timi iddilarının hedefindeki isimler

"KAŞIKÇI'NIN BEDENİ, PARÇALARA BÖLÜNÜP SİYAH ÇÖP POŞETLERİNE KONULDU İDDİASI"

Fotoğrafların birinde de parçalara bölünmüş ceset ve siyah çöp torbaları görülüyor. Vüdudundan tamamen ayrılarak bütünlüğü bozulan bedene ait yüz derisinde ağız yapısı, bıyıklar, top sakal ve dudaklar Cemal Kaşıkcı’nın yüzü ile neredeyse birebir benzerlik gösteriyor..

Cemal Kaşıkçı'ya ait, derisi yüzülmüş ceset fotoğrafı iddiası
Demokratik Koalisyon Başkanı ABD'li Senatör Jon Cooper, Twitter hesabı üzerinden, Cemal Kaşık'ya ait olduğunu iddia ettiği bir fotoğraf paylaştı. Cooper 'Kaşıkçı'nın henüz canlı iken kesildiği tahmin edilen parmaklarını umarım Başkan Trump görmüştür ve bu cinayeti kınar..' notu paylaştı.

Ancak bu fotoğrafların Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda çıkan bir 'kavga' sonucu öldürülüğü açıklanan gazeteci Cemal Kaşıkcı’ya ait olup olmadığını teyit edilmemekle birlikte herhangi bir makamdan, Türk veya Suudi yetkilierden bir açıklama ve doğrulama da yapılmadı.. Bahsi geçen fotoğraflar ve görseller soruşturmanın gizliği açısından yayımlanmayacaktı..

Cemal Kaşıkçı'ya ait, derisi yüzülmüş ceset fotoğrafı iddiası
Cemal Kaşıkçı'ya ait, derisi yüzülmüş ceset fotoğrafı iddiası
İLGİLİ HABER
Cemal Kaşıkçı'ya ait, derisi yüzülmüş beden fotoğrafı iddiası

KAŞIKÇI OLDUĞU İDDİA EDİLEN "BU FOTOĞRAF SAHTE"

Yapılan kısa bir araştırmanın sonunda sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde dolaşan 'Kaşıkçı'nın cesedi' başlıklı fotoğrafların, 2006 yılında Meksika'da çekildiği ortaya çıktı. Meksika'da yaygın olan uyuşturucu Sinaloa isimli bir uyuşturucu karteli, Bir diğer uyuşturucu karteli olan The Jalisco'nun bir üyesinin yüz ve genital bölgelerini keserek infaz etmiş, cesedini de parçalar halinde siyah poşetlere koyarak rakip kartelin bölgesinde bir sokağa bırakmışlardı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin