Cami imamı, Kuran öğrenicisi 11 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Cami imamı, Kuran öğrenicisi 11 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklandı

Son günlerde Kuran kursu, cami ve çeşitli dini ibadethanelerde artan çocuklara yönelik cinsel istismar, taciz ve şiddetin adresi bu kez Konya oldu.. Akşehir İlçesi’nde 2 çocuk babası cami imamı 46 yaşındaki M.F., Kuran Kursu öğrencisi 11 yaşındaki kız öğrenciye tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine gönderildi. taciz dehşeti küçük kızın ailesine başından geçenleri anlatmasıyla ortaya çıktı..

Takip Et

Konya'dan gelen taciz skandalı artık yeter dedirtti. Son yıllarda cami, Kuran kursu gibi dini mekanlarda artan, özellikle çocuklara yönelik cinsel istismar olayları vatandaşı çileden çıkartıyor.

Daha güzel bir ahlak ve din eğitimi alması umudu ile anne ve babaları tarafından güvenilip sözümona imam, müftü, hacı, hoca kılıklı bazı ahlaksızlara teslim edilen çocuklarımızın uğradığı cinsel istismar, taciz ve şiddet olayları her geçen gün artıyor. 

İLGİLİ HABER

Olay, Sorkun Mahallesi Mescit Camii’nde meydana geldi. İddiaya göre, Kuran okuma dersi aldığı esnada imam çocuğun yanına yaklaşarak elleriyle vücudunun çeşitli bölgelerine dokunarak cinsel istismarda bulundu.. Camideki Kuran kursuna devam eden kız çocuk öğrenci, ailesine kurs hocası ve aynı zamanda cami imamı M.F.’nin tacizde bulunduğunu söyledi.

Aile bunun üzerine Jandarma Karakolu’na gidip, imam M.F. hakkında şikayette bulundu. Şikayetin ardından evli ve 2 çocuk babası imam M.F. gözaltına aldı.

Suçlamaları kabul etmeyen M.F., dün sevk edildiği mahkeme tarafından 'Çocuğa Cinsel İstismar' suçundan tutuklandı. DHA

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin