Başoğlu ailesinin 'ensest rezaletinde', vahim ve iğrenç bir iddia daha


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Başoğlu ailesinin 'ensest rezaletinde', vahim ve iğrenç bir iddia daha

Bir anda Türkiye gündemine bomba gibi düşen 'ensest ilişki' rezaletinde iğrenç ve bir o kadar da vahim yeni iddialar var.. Sunucu Murat Başoğlu’nun öz ağabeyinin kızı, öz yeğeni Burcu Başoğlu ile yaşadığı ensest ilişki rezaleti tazeliğini korurken, vahim bir iddia daha ortaya atıldı. Ünlü sunucunun ağabeyi Tahir Mahir Başoğlu'nun da daha önce bir kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle dava açıldığı ve yargılamanın halen sürdüğü öğrenildi..

Takip Et

KIZ ÖĞRENCİYİ TACİZ DAVASI AÇILMIŞ

Sunucu Murat Başoğlu'nun öz yeğeni Burcu Başoğlu'yla yaşadığı ensest ilişki skandalı yeni iddialarla her geçen gün daha da iğrenç ve vahim bir hal alıyor..

SÖZCÜ GAZETESİ'NDE YER ALAN İDDİALARA GÖRE; Ortaya atılan yeni iddia skandala başka bir boyut kazandırdı. Tüm bu yaşananlar sonrası sessiz kalan ağabey Tahir Mahir Başoğlu'nun geçmişte bir taciz olayına karıştığı ve bunun ortaya çıkmasını istemediği için sessiz kaldığı iddia edildi.

Tahir Mahir Başoğlu Ensest rezaleti

KIZ ÖĞRENCİYE CİNSEL İSTİSMAR SANIĞI AĞABEY SESSİZ..

Skandal ilişki sonrası “Ben de olayları basından takip ediyorum” diyen ağabey Başoğlu'nun Balıkesir Okul Sporları İl Sorumlusu olduğu dönemde bir kız öğrencisine tacizde bulunduğu ve davanın halen devam ettiği iddia edildi. Sözcü gazetesi muhabiri Edda Sönmez'in konuyla ilgili cevap hakkını kullanması için arayıp, mesaj ile ulşamaya çalıştığı Tahir Başoğlu, iddiaları yalanlamak yerine yine sessiz kalmayı tercih ettiği öğrenildi.

Tahir Mahir Başoğlu’nun Balıkesir Okul Sporları İl Sorumlusu iken bir kız öğrenciyi taciz ettiği iddia edildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin