Başbakan Yıldırım'dan 'Genel Af' açıklaması geldi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Başbakan Yıldırım'dan 'Genel Af' açıklaması geldi

Son dakika.. Bugün gündemi Devlet Bahçeli'nin 'af talebi' belirledi.. Başbakan Binali Yıldırım Bahçeli'nin af çıkışına, 'Hükümet olarak teröristlere af gündemimizde yok' sözleriyle karşılık verdi. Başbakan'ın 'af' açıklaması, teröristlerin hariç tutulacağı bir 'genel af' çıkarılacağı şeklinde yorumlandı.. Bahçeli'de bugün öğlen saatlerinde teröristler, çocuk istismarcıları ve kadın katilleri hariç, kader mahkumları için af çağrısı yapmıştı

Takip Et

SON DAKİKA... GENEL AF MI GELİYOR.? BAHÇELİ AF ÖNERİSİNDE BULUNMUŞTU, BAŞBAKAN YILDIRIM'DAN 'OLUMLU' GİBİ BİR YANIT GELDİ.

Son dakika.. Bugün gündemi Devlet Bahşeli'nin af talebi belirlendi..  Başbakan Binali Yıldırım Bahçeli'nin af çıkışına, 'Hükümet olarak teröristlere af gündemimizde yok' sözleriyle karşılık verdi.
 Başbakan'ın 'af' açıklaması, teröristlerin hariç tutulacağı bir af çıkacak, söylemlerine neden oldu..

Başbakan Binali Yıldırım Bahçeli'nin af çağrısına şu sözlerle cevap verdi; "Sayın Bahçeli zannediyorum, bölücü terör örgütlerine, onu destekleyenlere karşı, bugünlerde terör muhipleri bir çalışma içerisine girdiler, ona bir tepki olarak öyle bir konuyu gündeme getirmiş olabilir diye düşünüyorum. Ama hükümet olarak bizim gündemimizde teröristlere asla ve asla af söz konusu değildir" dedi. 

İLGİLİ HABER

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'PKK, FETÖ, çocuk istismarcıları ve kadın katillerini ayrı tutmak koşuluyla bir af çıkarılması tavsiyesinde bulunmuştu;

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin