Başbakan, Bedelli Askerlik için tarih verdi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Başbakan, Bedelli Askerlik için tarih verdi

Son dakika.. Bedelli askerlik için tarih verildi.. Başbakan Binali Yıldırım bedelli askerlikle ilgili kritik açıklamalar bulundu. Başbakan Yıldırım "Biz hükümet olarak, yönetim olarak buna bir çare bulmak mecburiyetindeyiz" dedi.

Takip Et

SON DAKİKA.. BEDELLİ ASKERLİK SEÇİM SONRASINA..

”Biz hükümet olarak, yönetim olarak buna bir çare bulmak mecburiyetindeyiz. İnşallah seçimden sonra ele alacağımız en önemli konulardan biri bu olacak” diyen Başbakan Yıldırım bedelli askerlik ilgili yaptığı açıklamada, “Çünkü askerlik olmayınca kız vermiyorlar, evlenmen zor oluyor, iş kurman zor oluyor, hayata tutunman zor oluyor. Boşlukta bekliyorsun. Bunu yapmaya hakkımız yok insanlarımıza” dedi.

Başbakan Bedelli askerlik açıklaması son dakika
Başbakan Yıldırım'dan son dakika bedelli askerlik

“BİZİM SORUNUMUZ TERÖR”

Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Şunu herkesin bilmesi lazım. Bizim masum insanlarla bir sorunumuz yok. Bizim sorunumuz derdimiz, terördür. Terör ister kendi topraklarımızda, 780 bin kilometrekarelik vatan toprağında olsun isterse kuzey Irak’ta olsun isterse kuzey Suriye’de olsun, nerede olursa olsun bunu yok etmek boynumuzun borcudur. Fırat Kalkanı’nda bunu yaptık, Afrin’de gidip oradaki Kürt kardeşlerimizi, Arapları bu terör belasından kurtardık, onların zulmünden kurtardık. Gerekirse başka yerlerde de aynısını yaparız.”
“Yönetim olarak buna bir çare bulmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin