Başbakan: 20 bin öğretmen alımı Mart ayında başlıyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Başbakan: 20 bin öğretmen alımı Mart ayında başlıyor

Başbakan Binali yıldırım AK Parti grup toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı. Yıldırım Mart ayı içinde 20 bin öğretmen alımı için işlemlerin başlayacağını söyledi. Yıldırım aynı zamanda, CHP'yi de eleştirdi. CHP, Şili'de dikta yönetimini referandumla deviren 'NO' kampanyasını konu eden filmi mitinglerinde kullanma kararı almıştı.

Takip Et

Başbakan Yıldırım, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesindeki saldırıya ilişkin, “Bu olay şüphesiz hepimizi derinden üzmüştür. Buradan saldırıya uğrayan yargı mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu saldırı kardeşliğimize yapılmıştır” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Buradan bütün ülkelere çağrıda bulunuyorum. Birlikte barış içinde yaşayacağımız başka dünya yok. Bu ırkçılık ve ayrımcılık hastalığına kapılmadan elimizi biraz daha taşın altına koyalım” dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM: FETÖ 'HAYIR' DİYOR

Siz bakmayın hayır türküsüyle milletin içini karartan bu felaket tellallarına. Ne diyor bu tellallar? Ülke bölünecek… Yahu bu referanduma ‘evet’ deyince ülke bölünecek olsa, önce Kandil koşa koşa ‘evet’ der. Onların amacı Türkiye’yi bölmek değil mi zaten? 15 Temmuz gecesi Türkiye’yi bölmek isteyen FETÖ terör örgütü hayır kampanyası yapıyor. Pensilvanya’daki fitne yuvasından hayır oyu talimatı çıkıyor. Bunlar memleketin yararına olacak hiçbir şeye ‘evet’ derler mi? Demezler, o yüzden de ‘hayır’ diyorlar. 

KANDİL’E SELAM DURANLARI MİLLETE SELAM DURMAYI ÖĞRETMEK İÇİN EVET”

Parolamız belli, durmak yok yola devam. Maltalı mevkidaşımızla ikili görüşmelerimiz oldu. Ziyaretimizin amacı ticari ilişkilerimizi geliştirmekti. Yurt dışında bir sonraki durağımız Münih oldu. Birçok ikili görüşme gerçekleştirdik. Size gurbetteki kardeşlerimizin selamını getirdik. Almanya’daki vatandaşlarımız şehit analarına, gazilerimize, askerimize, polisimize selam gönderdiler.

Kandil’e selam duranları millete selam durmayı öğretmek için EVET! Siz bakmayın hayır türküsüyle milletin içini karartan bu felaket tellallarına! Yahu bu referanduma evet deyince ülke bölünecek olsa önce Kandil koşa koşa evet der. Böyle fırsat gelmiş ayaklarına teperler mi? FETÖ hayır kampanyası yapıyor. Bunlar memleketin yararına olacak bir şeye evet derler mi? O yüzden hayır diyorlar. 2017’ye çok hızlı girdik. 2016 yılında yaşadığımız acı tecrübeleri unutmadan yolumuza devam ediyoruz.

20 bin öğretmen alımına karar verdik. Mart ayında işlemler başlıyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin