Arda Turan'dan taciz açıklaması: Ona kafayı Koydum! Kafama sık Berkay..


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Arda Turan'dan taciz açıklaması: Ona kafayı Koydum! Kafama sık Berkay..

Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i sözlü olarak taciz ettiği iddiası üzerine başlayan kavgada yeni gelişme. Berkay'ın eşi Özelm Ada, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşan taciz olayının bizzat doğru olduğunu söylemişti. Futbolcu Arda Turan yaşanan olaylar sonrası sessizliğini bozdu, Aldığı kafa darbesi sonrası hastaneye kaldırılan Berkay'ın arkasından koştuğunu söylerek: hastaneye koştum, yanımda da silah vardı. Bu olaylara sen inanıyorsan kafama sık dedim..

Takip Et

Sözlü taciz olayı ve Arda Turan'ın kafa atmasının sıcaklığı kendini korurken, Arda Turan sessizliğini canlı yayında bozdu: Ona koydum kafayı , sonra arkasından hastaneye koştum, yanımda silah vardı 'sık kafama Berkay' dedim...

2. Sayfa programına konuşan Turan şu ifadeleri kullandı: “Berkay, mekanda arkadaşlarımla otururken yanıma geldi ve ‘Kaptan seninle yarın konuşabilir miyiz?’ dedi. Ben şakalaşıyor sandım tamam dedim ancak sonrasında ensemden tuttu ve o an çok sinirlendim kafayı koydum… O ana kadar yaşananlardan haberim yok. Olayları Aslıhan’dan öğrendim onu da Berkay’ın eşi aramış. Olanları duyunca hemen hastaneye koştum, yanımda da silah vardı. Bu olaylara sen inanıyorsan kafama sık dedim sonrasında Berkay ve eşiyle orada helalleştik ancak sonrasında bu tarz paylaşımlarda bulundular.”

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin