Almanya Çavuşoğlu'nun konuşmasını iptal etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Almanya Çavuşoğlu'nun konuşmasını iptal etti

Almanya'dan bir şok iptal kararı daha.. Bekir Bozdağ ve Taner Yıldız'ın ardından Çavuşoğlu'nun etkinliği de iptal edildi.. Alman basınına göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Hamburg'ta gurbetçilerle yapacağı buluşma iptal edildi. Üstelik iptal nedeni otopark skandalı kadar pespaye bir neden: Salon yangına dayanaklı değil..

Takip Et

Almanya yasak zihniyetine devam ediyor. Alman basını, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Hamburg’ta gurbetçilerle yapacağı buluşmanın iptal edildiğini açıkladı. İptale neden yoğun katılım durumunda salonun yangına karşı dayanıklılık sorunu oluşturabileceği gösterildi.

Türkiye’de Deniz Gökçe isimli muhabirleri tutuklu olan Die Welt Gazetesi’nde yer alan habere göre, iptale neden olarak da yoğun katılım durumunda salonun yangına karşı dayanıklılık sorunu oluşturulabileceği gösterildi.

Mevlüt Çavuşoğlu Almanya konuşması

İLGİLİ HABER

TANER YILDIZ’IN ETKİNLİĞİ DE İPTAL EDİLMİŞTİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile başlayan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin konuşma yapacağı iki salonun iptalinin ardından şimdi de eski Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın konuşma yapacağı salonun sözleşmesi iptal edilmişti. Akşam saatlerinde bir iptal kararı daha geldi ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Hamburg’ta gurbetçilerle yapacağı buluşmanın iptal edildiği açıklandı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin