Aleyna Tilki'nin giydiği yeşil çizme olay oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Aleyna Tilki'nin giydiği yeşil çizme olay oldu

Sosyal medya paylaşımları, söyledikleri, yedikleri ve giydiklerine kadar attığı her adım olay oluyor 18 yaşındaki pop star Aleyna'nın.. Tilki, bu kez yeşil çizmeleriyle şaşırttı.

Takip Et

Aleyna Tilki, 2 gün önce paylaştığı fotoğrafıyla dikkat çekti. Genç popçunun yeşil çizmeleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

İşte, Aleyna'nın tartışma yaratan yeşil çizmeleri

Aleyna Tilki'nin giydiği çizme olay oldu
Aleyna Tilki'nin giydiği çizme olay oldu

Aleyna Tilki'nin teni şarkısı 'Yalnız Çiçek' klibi Youtube'a yükledi ve bir saatte 300 bin kişi tarafından izlendi. Yalnız Çiçek şarkısı yayınlandığı günden beri şimdiye kadar yaklaşık 80 milyon kişi tarafından görüntülendi.. Peki , Aleyna Tilki kimdir? Nereli ? Kaç yaşında ?

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Doğum tarihi 28 Mart 2000 olan, Türk şarkıcı. Konyada dünyaya geldi. Ağustos 2016'da "Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

YALNIZ ÇİÇEK ŞARKI SÖZLERİ

O derin uçurumlarda açan
Dikeni zehirli yalnız çiçek
Suç olur muydu seni bir kez koklayıp ölmek

Fırtına olsam kırsam dikenini
Yüreğimle dokunsam çiçeğine
Bu inat bu dik bakış neden gözlerime
Kendini bırak bırak artık benim cennetime

Ayrı iklimsin ne çare
Ben sana vurgun biçare
Sarardım soldum hasretinle

Ayrı iklimsin apayrı
Sert soğuklar mağrur sevdalı
Kavrulup yanarım ben yine

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin