Adana'da başı kesilmiş kedi yavrusu, Zonguldak'ta iple boğulmuş köpek


yayincilar/dha-dogan-haber-ajansi-/dha-dogan-haber-ajansi-x60.jpg Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)
Adana'da başı kesilmiş kedi yavrusu, Zonguldak'ta iple boğulmuş köpek

Hayvanlara yönelik işlenen vahşet haberleri bitmiyor, artıyor.. Dün, tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Sakarya Sapanca'da patileri ve kuyruğu kesilen yavru köpeğe yapılanların şokunu atlatılamadan Zonguldak ve Adana'dan iki ayrı vahşet haberi geldi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, sahil kenarında boğazı iple bağlanmış şekilde ölmüş köpek bulundu. Diğer Vahşet haberi ise Adana'dan geldi, yavru bir kedi boğazı kesilerek öldürdü

Takip Et

Türkiye dün yaşanan Sapanca vahşetinin şukunu henüz atlatamamışken iki ayrı, iki kan donduran hayvana şiddet haberi Zonguldak ve Adana'dan geldi.. Bir masum yavru kedinin başı kesilerek, diğer masum köpek ise boynuna bağlanan iple boğularak öldürüldükten sonra denize atıldı..

ZONGULDAK'TA BOĞULAN KÖPEK:

Ereğli-Alaplı ilçeleri arasındaki sahilde denize girenler kıyıya vurmuş köpek ölüsüyle karşılaştı. Köpeğin boğazının ise iple bağlandığı görüldü. Boğazı iğle bağlanarak denize atılmış olabileceği tahmin edilen köpeğin işkence gördüğünü düşünenler duruma tepki gösterdi.

'BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ'

Son günlerde hayvanlara ve özellikle köpeklere yapılan şiddete tepki gösteren vatandaşlar, 'Bunu yapan insan olamaz. Bunu köpeğe yapanlar insanlara ne yapmaz. Yetkililerin bunu yapanı bulmasını istiyoruz' diye konuştu.

Adana'da başı kesilmiş kedi yavrusu, Zonguldak'ta iple boğulmuş köpek
Adana'da başı kesilmiş kedi yavrusu, Zonguldak'ta iple boğulmuş köpek

"ADANA'DA YAVRU KEDİNİN BAŞINI KESTİLER"

Adana'da ormanlık alanda başı kesilerek öldürülen kedi yavrusu bulundu.

Merkez Çukurova ilçesi Adnan Menderes Bulvarı içindeki ormanlık alanda bir poşette başı kesilmiş siyah kediyi fark eden vatandaşlar görüntüsünü sosyal medyada paylaştı. Siyah yavru kedinin öldürüldükten sonra poşete konularak ormanlık alana atılmış olabileceği değerlendirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE AYAKTA

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda ayakları kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpek sonrası Türkiye'ye ayağa kalktı, Sosyal medyada '#HayvanaSiddetSuctur' konulu etiket gündem oldu. Etiket altında bir araya gelen vatandaşlar, hayvanlara karşı işlenen suçların kapsamının genişletilmesi ve hayvanları 'mal' olarak gören yasaların yeniden düzenlenmesi için çağrıda bulundu.

Kaynak: DHA (Doğan Haber Ajansı)

Youtube Kanalımızı Takip Edin