Abdullah Gül'den 'Hulusi Akar' açıklaması: Evet bir ziyaret oldu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Abdullah Gül'den 'Hulusi Akar' açıklaması: Evet bir ziyaret oldu!

Son dakika.. Saadet Partisi'nden Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklaması beklenirken, son anda aday olmayacağını duyuran Gül, Genelkurmay Başkanı ORG. Hulusi Akar ziyaretine ilişkin, Bir ziyaret oldu tehdit ve saygısızlık yok. yorumunda bulundu. Genelkurmay Başkanı Akar ve Cumhurbaşkanlığı baş danışmanı ve basın sözcüsü İbrahim Kalın'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Gül'ün bahçesine helikopterle inerek bir ziyaret gerçekleştirdikleri iddia ediliyordu.

Takip Et

SON DAKİKA HABERİ: 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın kendisini ziyaret ettiği iddialarını doğruladı. Gül, “Bir nezaket ziyaretiydi. Tehdit ve saygısızlık yok” dedi.

Abdullah Gül Hulusi Akar İbrahim Kalın

AKP'DEN 'ZİYARET' YORUMU.. Genelkurmay Başkanı Akar'ın Abdullah Gül'e gidip cumhurbaşkanı adaylığı konusunda baskı yaptığı iddiaları üzerine, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Genelkurmay başkanıyla görüştüğü için aday olmuyorsa hiç olmasın" demişti.

KILIÇDAROĞLU SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Bu bir askeri vesayet girişimidir. Askerler kullanılarak sarayın vesayeti demokrasininin üzerine dikilmek istenmektedir. Demokrasi üzerinde vesayet varsa, o ülkede demokrasi yoktur. 28 Şubat’ta olanları hepimiz biliyoruz, baskıları biliyoruz, siyasi otoriteye yapılan baskıları çok iyi biliyoruz" diye tepki göstermişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin