3 yaşındaki bebeğe tecavüz etmişti: Ölmemiş. tek kişilik hücreye kapatıldı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
3 yaşındaki bebeğe tecavüz etmişti: Ölmemiş. tek kişilik hücreye kapatıldı

Adana'da bir düğün evinde uyuyan 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden Sedat Keser canisinin cezaevinde diğer mahkumlarca öldürüldüğü iddia edilmişti.. O caninin yaşadığı ortaya çıktı. Cezaevi yönetimi o caniyi öldürülme riskine karşı, Niğde Cezaevi'nde tek kişilik bir hücreye kapattı. (NOT; Haber içeriği 18 yaş altı okuyucularımız için uygun değildir..)

Takip Et

SON DAKİKA.. CEZAEVİNDE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLEN CANİ TEK KİŞİLİK HÜCREYE KAPATILDI..

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'ndeki bir düğünde 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden ve hakim karşısına çıkan Sedat Keser., “Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı” ve “Cinsel Amaçlı Çocuğu Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçlarından tutuklandı. Zanlının, güvenlik gerekçesiyle Niğde cezaevine nakledildiği, burada da tek kişilik hücreye konulduğu öğrenildi.

Adana Sedat Keser Öldü mü?

Öte yandan, sosyal medyada tecavüzcü Sedat Keser'in cezeevinde öldürüldüğü, tecavüz mağduru küçük kızın da öldüğü söylentileri yayılmıştı. Bu söylentilerin yalan olduğu ortaya çıktı.

Adana Sedat Keser Öldü mü?

Küçük kızın taburcu olmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ailesine ve çocuğa psikolojik destek sağlandığı, ailenin de Hatay’ın İskenderun ilçesine döndükleri öğrenildi.

KORKUNÇ OLAYIN GEÇMİŞİ;

Adana'da bir sokaktaki düğüne giden Sedat Keser, bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan kız çocuğunu gören Sedat Keser, iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkarıp cinsel istismarda bulundu. Bu sırada düğündeki davetlilerden bir kişi, tuvalet ihtiyacı için eve girdiğinde, Sedat Keser'i üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Keser'e saldırdı. Çığlıkları duyan diğer davetliler de Sedat Keser'e saldırıp, linç etmek istedi.

Haber Adana tecavüz dehşeti.. 3 yaşındaki minik çocuğa tecavüz edildi

CANİNİN İFADESİ: OLAY SIRASINDA ÇOCUK AĞLIYORDU

Sedat Keser, polise verdiği ifadesinde, ayakkabı boyacılığı ve hurdacılık yaptığını söyledi. Davetli olmadığı halde düğüne gittiğini, bu sırada alkollü olduğunu belirten Keser'in, "Odada bizden başka kimse yoktu. Olayı gerçekleştirdim. Kız olay sırasında ağlıyordu. Bu sırada başkaları odaya girdi ve beni dışarı çıkarıp karakola götürdüler. Yaptığımdan pişmanım" dediği öğrenildi.

VATANDAŞ İDAM İSTİYOR..

Türkiye bir kez daha vahşi bir olayla karşı karşıya kaldı.. Türkiye korkunç olayı gerçekleştiren caninin idam edilmesi istedi.. Sosyam medyada idam için büyük bir kampanya başaltıldı...

Kadın Kuran hocası ve Müftü camide çıplak yakalandı: Hatim indiriyorduk!
31.07.2017

Kadın Kuran hocası ve Müftü camide çıplak yakalandı: Hatim indiriyorduk!

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin