Yoğun bakımdaki İrem Derici'den hüzünlendiren mesaj, ilk görüntüler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Yoğun bakımdaki İrem Derici'den hüzünlendiren mesaj, ilk görüntüler

2 haftadır özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından sevenlerine hüzne boğan bir mesaj paylaştı. Derici mesajında, Yoğun bakımda 16.gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar... sözleriyle hayranlarını duygulandırdı.. Derici'nin son hali, son durumu hakkında ilk görüntü de geldi..

Takip Et

Bağırsak enfeksiyonu yüzünden 16 gündür Fulya’da bulunan bir hastanede tedavi gören şarkıcı İrem Derici, sevenleriyle Instagram hesabı üzerinden dertleşti.

Durumunun gün be gün daha iyiye gittiğini söyleyen İrem Derici paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı. 
Yoğun bakımda 16.gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük… Üzmem ben sevdiklerimi bir daha! Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah’a açtığınız o minicik ellerinizden, kocaman dualarınızdandır… iyi geceler benim dev ailem.

Derici'nin bu açıklamalarından sonra sevenlerinden destek mesajları yağdı.

İrem Derici son durumu, İrem Derici Anoreksiya mı, İrem Derici Öldü mü

 

İREM DERİCİ'NİN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDEN İLK GÖRÜNTÜLERİ:

İrem Derici yoğun bakım görüntüleri

İREM DERİCİ ANOREKSİYA MI OLDU?

Herkes sevilen sanatçı İrem Derici''nin hastalığını merak ediyor.  İrem Derici'nin Anoreksiya hastalığına yakalandığına dair iddialar gündeme gelmişti.  Bu soru Derici'nin doktoru Reha Baran'a soruldu. Baran, "Hayır, hiç alakası yok. Bizim gözlemlediğimiz tıbbi gerekçeler var. Anoreksiya solunum yetmezliği yapmıyor. Bizim hastamızda solunum sıkıntısı var Önümüzdeki günlerde diyeti nasıl gidecek, daha sonra görüş bildirebiliriz. Şu durum geçsin, hastamızla bunu konuşabiliriz. Bizim derdimiz şu anda bu değil zaten" diye yanıt verdi.

 

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin