Vatan Haini'nin ismi kaldırıldı: Şehit Yakup Akdağ'ın ismi verildi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vatan Haini'nin ismi kaldırıldı: Şehit Yakup Akdağ'ın ismi verildi

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı, Damat Ferit Hükümeti'nin değişmez şeyhülislamı, Milli mücadele döneminde İngilizler ile işbirliği yapan ve Atatürk ve Milli Macedeleye katılanlar için 'Katli vaciptir' hutbesi yayınlayan, Vatan Haini Mustafa Sabri'nin isminin verildiği okulun adı son flaş bir karar ile değiştirildi. Okulun Adına Şehit Yakup Akdağ'ın ismi verildi..

Takip Et

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı, Kurtuluş Savaşı veren kahramanlara olmadık hainlikleri yapan Damat Ferit Hükümeti’nin değişmez şeyhülislamı Mustafa Sabri’nin adı verilen ve Türkiye’yi ayağa kaldıran okulun adı jet bir kararla değişti.

Şehit Yakup Akdağ İmam Hatip Lisesi
Öğleden sonra reklamcılar gelip branda ile şehidimiz Yakup Akdağ’ın ismini okulun tabelasına astı.
Yakup Akdağ Tokat, Vatan Haini Mustafa Sabri

Milli Eğitim Bakanlığı’nca yapılan açıklamada, “Tokat’taki imam hatip lisesine Mustafa Sabri adı sehven verilmiştir. Bu durum, okulun adı 24 Temmuz’da vatanı için şehit düşen Yakup Akdağ ismiyle değiştirilerek Şehit Yakup Akdağ İmam Hatip Lisesi olmuştur” denildi.

ŞEHİT YAKUP AKDAĞ KİMDİR?

Şehit Yakup Akdağ kimdir
Astsubay Yakup Akdağ
Siirt Baykan İlçesi Çukurca Köyü kırsalında PKK’lı hainler tarafından düzenlenen saldırıda bu yılın 24 Temmuz’unda şehit düşen dağ gibi bir kahramanımızdı. Tokat’lı olan şehit Akdağ’ın adı doğduğu kentteki okula verildi.

Vatan Haini Mustafa Sabri'nin adını İmam Hatip Lisesine verdiler
15.11.2017

Vatan Haini Mustafa Sabri'nin adını İmam Hatip Lisesine verdiler

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin