Üzücü haber: Yarbay Ali Tatar’ın annesi Satı Tatar hayatını kaybetti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Üzücü haber: Yarbay Ali Tatar’ın annesi Satı Tatar hayatını kaybetti

Son dakika.. Terör örgütü FETÖ'nün Ergenekon kumpası sırasında tutuklanan ve serbest bırakıldıktan 3 gün sonra silahıyla intihar eden Yarbay Ali Tatar’ın annesi Satı Tatar hayatını kaybetti. Yarbay Tatar, Bu yapılan hukuksuzluğa isyan ve bu karanlığa bir nebze ışık olabilmek için hayatıma son veriyorum. sözlerinin yer aldığı bir intihar mektubu bırakarak hayatına son vermişti..

Takip Et

Terör örgütü FETÖ'nün Ergenekon kumpası sırasında tutuklanan ve serbest bırakıldıktan 3 gün sonra geride '... Bu yapılan hukuksuzluğa isyan ve bu karanlığabir nebze ışık olabilmek için hayatıma son veriyorum.  ' sözlerinin de yer aldığı bir intihar mektubu bırakarak kendi silahıyla intihar eden Ali Tatar'ın annesi Satı Tatar hayatını kaybetti.
Tatar'ın abisi Ahmet Tatar, “Sevgili annemiz Hakka yürüdü. Yarın 17.11.2017 saat 14:00’da Batıkent Serçesme Cem Evinden Ali’sinin yanına uğurlayacağız” mesajıyla Satı Tatar'ın cenaze töreni ile ilgili ayrıntıları duyurdu.

Satı Tatar hayatını kaybetti

Yarbay Ali Tatar'ın intihar etmeden önceki son mektubu:

Yarbay Ali Tatar Mektup

Muharrem İNCE: Hukuksuzluğa, karanlığa karşı ışık olabilmek için hayatına son veren kumpas şehidi Ali Tatar’ın annesi Ali’sine kavuşmuş. Ruhu şad olsun, mekanı cennet olsun.

Tuncay ÖZKAN: “Ey gönül gene bu gece Kederim geceden yüce Gel susalım beraberce Böyleymiş kara yazımız.” Devrin daim olsun anam. Ali kardeşime selam...

Enstantaneler: Ergenekon davası sırasında tutuklanan ve serbest bırakıldıktan 3 gün sonra silahıyla intihar eden Ali Tatar’ın annesi Satı Tatar hayatını kaybetti.

Satı Anne Öldü

Murat ide: Beyimizin 'SAVCISI" olduğu alçak kumpasta, "Ben komutanına sıkacak adam değilim" diyerek, kendine sıkan Yarbay Ali Tatar'ın annesi, Satı Tatar'ın, ruhu şad, mekanı Cennet olsun..

Mansur Çelik: Ey muktedirler rahmetli Ali Tatar Yarbayın annesi Satı Tatar'ın gözlerine iyi bakın,hesap vereceksiniz.

Sinan Oğan: Şehit Yarbayımız Ali Tatar'ın annesi Satı Tatar hakkın rahmetine ve oğlu Ali'sine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Ali Yarbay'a bu kumpası kuran şerefsiz FETÖ çetesi mensuplarından ve intiharın müsebbiplerinden iki cihanda da inşallah hesabı sorulacaktır. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin