Süper Loto sonuçları Milli Piyango tarafından açıklandı! Çekiliş sonucu sorgulama


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Süper Loto sonuçları Milli Piyango tarafından açıklandı! Çekiliş sonucu sorgulama

Son dakika haberi... Milyoner numaralar belli oldu.. Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında açıklandı. 5 haftadır devreden Süper Loto'da haftanın sonuçlarına göre 12 milyon lirayı aşan büyük ikramiyeyi kazanan oldu mu? Büyük ikramiyeyi kazanma olasılığı en düşük oyunun çekilişi her perşembe olduğu gibi 26 Ekim Perşembe akşamı da MPİ görevlileri ve noter huzurunda gerçekleştirildi. İşte MPİ Süper Loto sonuçları sorgulama ve kazandıran numaralar... 26 Ekim Süper Loto Sonuçları kazandıran numaralar: 8, 13, 16, 27, 31, 46

Takip Et

Milli Piyango Süper Loto 26 Ekim sonuçları açıklandı. Bu hafta da mı devir gerçekleşti sorusu henüz yanıt bulmazken 21.15’te gerçekleşen canlı yayın ile Süper Loto sonuçları ve dağıtılacak ikramiye tutarı belli oldu. Süper Loto sonuçlarını kontrol etmek için dün akşam saatlerinden itibaren internet üzerinde Süper Loto sonuçlarına dair aramalar yapan vatandaşlar sonuçları kontrol ediyor. Büyüyen ikramiye ile heyecan arttı. 12 milyon 721 bin lira olarak belirlenen büyük ikramiye bu hafta sahibini bulacak mı?

İşte MPİ 26 Ekim Süper Loto sonuçları…

SÜPER LOTO SONUÇLARI 19 EKİM 2017
Süper Loto oyununun 523. çekiliş gerçekleştirildi. Devirli ikramiyenin artmasıyla birlikte büyük ikramiye sosyal medyada heyecanla bekleniyordu ve sonuçlar belli oldu. Her perşembe olduğu gibi bu hafta da zengin olma hayali kuran vatandaşlar Süper Loto kuponlarını başında şanslı altı rakamı google üzerinden araştırıyorlar. Haftanın sonuçlarını en hızlı şekilde Sözcü’de öğrenebilirsiniz.

İşte MPİ 26 Ekim Süper Loto çekiliş sonucu: 8, 13, 16, 27, 31, 46

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin