Son dakika: MHP'de toplu 'Akşener' istifaları: Oraya gidiyorlar


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: MHP'de toplu 'Akşener' istifaları: Oraya gidiyorlar

Son dakika .. Geçtiğimiz 1 Ağustos tarihinde 625 partilinin istifasıyla sarsılan MHP, yeni istifa haberleriyle çalkalandı.. MHP'de Meral Akşener istifalarına bir yenisi daha eklendi.. Son olarak Eskişehir'de aralarında il başkanlarının da olduğu en az 70 kişi daha MHP'den istifa ettiklerini açıkladı.. Eski il başkanı Oğuz Sever basın açıklamasında, Meral Akşener'e destek vermek için MHP'den istifa ettiklerini söyledi. Sever, Eskişehir'de MHP'den 300'den fazla kişinin istifa ettiğini öne sürdü.

Takip Et

Son dakika.. MHP'de yaklaşık 70 kişi Merak Akşener'in yeni kurayacağı partiya katılmak için istifa ettiklerini açıkladı.

MHP’den istifa edenlerden yaklaşık 70 kişi, tarihi evlerin bulunduğu Odunpazarı semtinde biraraya gelerek basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan eski MHP İl Başkanı Oğuz Sever, kendilerinin MHP’ye değil MHP’deki tek adam yönetimine karşı olduklarını söyleyledi.

DEVLET BAHÇELİ VE MHP YÖNETİMİNE ZEHİR ZEMBEREK ELEŞTİRİLER:

Referandum sonrası ülke yönetimi artık tek adama bırakılmışken MHP’de tek adam yönetimi artık kalıcı hale gelmiştir. Biz MHP’ye değil MHP’deki tek adam yönetimine karşı olduk.

İLGİLİ HABER

"SAYIN AKŞENER'İN MÜCADELESİNE OMUZ VERMEYİ MİLLİ BİR VAZİFE SAYIYORUZ"

Yönetimi, iktidarın dümen suyuna girmiş bir MHP içinde kalarak ülkemizin tek adam rejimine sürüklenmesini önlemenin artık imkanı kalmamıştır. Bu yüzden Sayın Akşener’in başlattığı bu yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir vazife sayıyoruz. Bilisin ki bu mücadele milletin talebiyle ortaya çıkmıştır. Türkiye siyasette yeni bir oluşumu hasretle beklemektedir...

Son dakika: Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak
23.08.2017

Son dakika: Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener olacak

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin